2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš uhrála Třebechovice


Branky


9

Fotbalisté Třebše na domácí půdě přivítali Třebechovice. Třebešské béčko bojuje o udržení v soutěži a každý bod má pro ně aktuálně cenu zlata. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta zranění

Oba týmy si šly za svým cílem. V první půli byla vidět mírná převaha domácích, zejména na míči. v 18. minutě došlo k nepříjemnému střetu domácího kapitána Vlkanovi s třebechovickým hráčem a Vlkanova musel velmi brzo střídat. Jeho místo nahradil Jan Fridrich. Hrál se poměrně ostrý fotbal a po pár minutách ležel na zemi další hráč, Patrik Stehlík, který kvůli zranění musel také střídat. Třebeš se ale nenechala vyhodit z rytmu a v 45. minutě dala gól do kabin. O to se postaral Martin Farkaš, kličkou a následnou střelou ve velkém vápně. Poločas tak skončil lépe pro domácí.

 

Skvělé sólo Tomáše Téry

V druhé půli oba týmy mákly, nicméně za začátku se hrálo spíše na polovině domácích. Šance byly samozřejmě i na druhé straně, nicméně oba týmy ztroskotávaly v koncovce. V 50.minutě nejprve pálil z voleje Fridrich, Cejnar ale jeho nedůrazný pokus chytil. Poté zahrozili hosté, kdy opět po centru z levé strany hlavičkoval Sehnal, ale opět vedle branky. Trebechovičtí sice toužili po vyrovnání, chyběla ale větší kvalita ve finální fázi. I tak se ale zápas rozhodl dalším gólem domácích, a to v 79. minutě. Střídající Tomáš Téra prošel asi přes tři obránce a naservíroval přes prázdnou branku tutovku Janu Fridrichovi. Do konce zápasu se už Třebechovicím nepodařilo vrátit do utkání a Třebeš si tak připsala velmi důležité tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Petr Kincl, trenér: "Naše postavení v tabulce nám velelo, že musíme bodovat a to se také konečně podařilo. Vybojovaného vítězství si vážíme. Snad už bude líp..."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Ani v dalším zápase na hřišti soupeře jsme nedokázali bodovat. V prvním poločase jsme inkasovali jednou a ve druhé půli se to opakovalo. Takže výsledek 2:0 pro domácí. Nyní hrajeme dvakrát doma a doufám, že nějaké body získáme."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - T. Havrda [-] , M. Farkaš [-] , P. Stehlík [-] (46. J. Rychtár [-] ) , J. Černý [-] (61. T. Téra [-] ) , F. Vlkanova [-] (22. J. Fridrich [-] ) , M. Krykorka [-] , I. Kosyak [-] , L. Rederer [-] , M. Eliáš [-] , O. Kunc [-] (46. R. Lorenc [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - Z. Sehnal [-] , K. Jánský [-] , F. Ježek [-] , M. Věříš [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] , D. Horák [-] , R. Bíl [-] , V. Kotal [-]

ŽK: 23. I. Kosyak , 59. L. Rederer , 88. T. Téra .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Miškář Karel - KOUTNÍK Michal, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: remíza

Třebechovice si z hradecké Třebše odvezou minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza