Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumovský gól v první minutě


Branky


9

Broumov doma přivítal Sobotku, která se aktuálně nachází na předposlední pozici v tabulce. Souboj tak přinesl boj o každičký bod od obou celků.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do tří minut

Góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Hned pár sekund od úvodního hvizdu přišel první gól, kdy se po míč dostal před Davida Svobodu, který propálil brankáře. Zhruba dvě minuty později přišla odpověď hostů. Prostor na hlavičku z letícího centru si našel Jakub Novák. Domácí ve svém tlaku nepolevovali, a ve 21. minutě ve shluku hráčů propálil míč do sítě Dominik Lehotský. Chvíli po něm navýšil vedení kapitán Jan Kotyza, kdy v levé strany vápna před brankářem šajtlí trefil branku. Na jeho gól později opět odpověděli hosté, a to střelou Jakuba Vaníčka zpoza velkého vápna. Po 40. minutě stihli domácí ještě přidat dvě branky, a to ve za pomoci Pavla Bureše, který nákopem z velké vzdálenosti od pravé autové čáry trefil z levý kout branky. Kapitán Jan Kotyza pak přidal ještě zbylý gól, když utekl sám na brankáře a lehkou kličkou si ho obešel a střílel do poloprázdné branky. Velmi záživný první poločas tak dopadl lépe pro domácí v poměru 5:2.

 

Hattrick Nováka

Druhá půle byla již spíše v roli defenzivní od domácích. Zato hosté byli hodně na balónu, snažili se hrát kombinační hru a tvořit si příležitosti. I tak přišel první gól zase od domácích, a to v 52. minutě. Opět chyba v obraně v hostů a dva útočníci Broumova se dostali sami na brankáře, střelcem gólu je Filip Pancner. O pár minut později odpověděl Jakub Novák ze Sobotky, který se dostal k míči dřív než obránce a prostřelil brankáře. Tentýž hráč se ještě v 88. minutě dostal do situace, kdy běžel na brankáře a chytrou střelou ho přehodil. Tím přidal svůj třetí gól v zápase a zkompletoval hattrick. Gólově velmi nabité utkání přineslo celkem 10 branek, šťastnější však byli domácí.  

 

 

 


Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Z. Přikryl, trenér: "Dnes jsme byli Broumovu vyrovnaným soupeřem…bohužel jsme udělali více chyb a soupeř nás potrestal. Vzhledem k tomu, že nás odjiždělo 11 a někteří měli v nohách včerejší zápas za B tým, tak nám v závěru bohužel chyběla čerstvá síla ze střídačky…tak snad to příště bude lepší…stejně jako výkon rozhodčích, který byl v některých případech velmi rozpačitý…nutno dodat, že na obě strany."



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - P. Bureš [-] (68. J. Deňo [-] ) , J. Michálek [-] , D. Svoboda [-] , D. Lehotský [-] , E. Wilke [-] , V. Martinec [-] , J. Kotyza [-] (80. L. Hrubý [-] ) , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , O. Gago [-] (46. J. Šimon [-] )

SK Sobotka
J. Havlík [-] - Z. Přikryl [-] , S. Valdman [-] , V. Bárta [-] , J. Novák [-] , J. Vaníček [-] , T. Baster [-] , P. Halbych [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-] , T. Klečal [-]

ŽK: 80. P. Halbych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - TREJBAL Adam, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: výhra domácích

O něco lépe hrající Broumov si doma poradí se Sobotkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích