3:1
(2:0)
66. J. Gabriel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov si zajistil další vítězství


Branky


13. Š. Landa , 27. M. Kamitz , 71. S. Houdek - 66. J. Gabriel (p.)
6

Dobře rozjetý Trutnov z posledních zápasů přivítal Stěžery.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trutnov si pojistil první půli

Zápas začal aktivně z obou stran. Nicméně domácí se neustálým tlakem tlačili dopředu a vytěžili gól již ve 13. minutě přišel od pravé autové čáry prima centr do vápna, z něhož zakončil do sítě Štěpán Landa. Na druhé straně se v jasné šanci objevil Havlíček, kterého však vychytal domácí Hampl. Neujal se ani únik Štěpánka, který dobře napadal rozehrávku domácí defenzivy. Ve 27. minutě se míc opět ocitl v síti po kombinaci nízko mířeného přímého kopu Michala Kamitze propadl míč až za záda Smetipracha. Stěžery tak měly do druhého poločasu dvougólové manko. 

 

8 žlutých karet

Po změně stran se Stěžery draly za snížením, což se povedlo až v 66. minutě, kdy po faulu na sebe proměnil penaltu Gabriel. Následovala série neproměněných šancí Stěžer z kopaček Tučka, Gabriela, Halberštáta nebo Havlíčka. A jak to tak bývá, když se neprosadí jeden tým, udeří druhý. Proto v 71. minutě přišel rozhodující gól v podání Samuela Houdka. Po rohovém kopu se jeden z hráčů snažil dorážet, odraz od Smetipracha však padl ke kopačkám Houdka a ten se již nemýlil. Hra v druhé půli přidala na intenzitě ale i četnosti faulů. Rozdalo se hned 8 žlutých karet. Stěžery měly hodně šancí a rozhodně mohli nějaký ten bod vybojovat, k jejich škodě se jim ale nepodařilo míč dostat za brankovou čáru. Trutnov si tak připsal další tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Velmi náročná cesta za třemi body. Kvalitnímu utkání hranému na těžkém terénu nechybělo prakticky nic a divákům se tak i přes deštivé počasí muselo líbit. Obě mužstva měla dostatek příležitostí na to, aby zápas rozhodla, rozdíl tak nakonec udělala pouze střelecká potence. My jsme předvedli dobrý týmový výkon s poctivou defenzivní činností, ke které se skvělými zákroky připojil i brankař. V ofenzivě jsme dokázali být nebezpeční po celý zápas a šance navíc přetavit ve tři branky."

TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, hosté: "Ani za nepříznivého stavu v poločase jsme zbraně nesložili a nakonec z toho bylo docela napínavé utkání, kde se oba týmy snažily hrát fotbal. Škoda našich neproměněných šancí, čemuž dopomohl skutečně výborný výkon domácího brankáře."



Sestavy


MFK Trutnov B
T. Hampl [-] - P. Křížek [-] , P. Makovský [-] , J. Hrnčíř [-] , T. Groer [-] - Š. Duch [-] (46. S. Houdek [-] ) , V. Valášek [-] (92. J. Herout [-] ) , P. Brejcha [-] , M. Kamitz [-] - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] -

TJ Sokol Stěžery
P. Smetiprach [-] - M. Bílek [-] (46. P. Patoraj [-] ) , J. Gabriel [-] , P. Halberštát [-] , R. Štěpánek [-] , D. Havlíček [-] , J. Tuček [-] , J. Vácha [-] , J. Formánek [-] , T. Tušic [-] , L. Brom [-]

ŽK: 48. P. Křížek , 53. V. Valášek , 59. P. Brejcha , 63. Š. Landa , 65. T. Hampl - 62. T. Tušic , 75. J. Vácha , 87. J. Špicar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kudláček Milan - SMOLA Vojtěch, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra domácích

Domácí si podle mě pohodlně dokráčí pro výhru a připíší si tři body.

Tip: výhra domácích