Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad si jdou pro první místo


Branky


11

Bělohrad pomalu ale jistě útočí na první místo v tabulce. Blíže k tomu je po tomto zápase, kdy zvládl jasným výsledkem porazit Třebechovice. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick do 36 minut

Zápas začal ve vysokém tempu. První branka přišla již v 11. minutě, kdy přetažený centr vrátil pod sebe a z "voleje" Kulhánek a Tomáš Nezbeda zblízka prostřelil brankáře Cejnara. O druhý gól se také postaral Nezbeda, tentokrát zazmatkovala třebechovická obrana a ztratila míč na vlastní polovině. Míče se zmocnil Kulhánek a obloučkem našel hlavu Nezbedy, který přesně uklidil míč za záda třebechovického gólmana. Hattrick Nezbedy přišel ještě v první půli, a to v 36. minutě, kdy Třebechovice opět ztratily míč a domácí přešli do rychlého protiútoku, kde opět Kulhánek poslal perfektní kolmici na Nezbedu, který obehrál stopera i brankáře a zařídil si tak třetí gól v zápase. Gól na závěr půle ještě přidal Vojtěch Marek, který zachytil míč ze standartní situace. Pomocí odrazu od tyče a brankáře dostal míč za brankovou čáru a vyčaroval tak domácím úsměv na tváři s pohodlným vedením 4:0.

Gól jako pojistka

Druhý poločas začal v menším tempu ze strany domácích. I tak ale v 56. minutě Hrnčíř z vlastní poloviny rozjel rychlé sólo a přes nedůraznou obranu prošel až k hranici velkého vápna, kde díky odrazu míč zachytil Miroslav Rychecký, který úplně volný zakončil akci brankou. Hosté se sice snažili a stáhnutí výsledků, prosadit se jim ale nepodařilo a tři body si tak nechávají Lázně Bělohrad.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "V první půli měli asi opticky více ze hry hosté, ale k výraznějšímu ohrožení naší branky to nevedlo. Naopak nám se podařilo čtyřikrát využít naší příležitost a tak byl do přestávky stav 4:0. V druhé půli jsme si vytvořili ještě několik brankových příležitostí, ale využili jsme pouze jednu z nich. Těší mě druhá nula vzadu v řadě."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "První poločas se nám nevydařil a po hattricku Tomáše Nezbedy šli domácí do vedení, před půlí jsme ještě jednou inkasovali a odcházeli do šaten za stavu 0:4.Ve druhém poločase jsme inkasovali již jenom jednou a tak konečný výsledek 5:0 pro domácí hovoří jasně."



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (46. M. Rychecký [-] ) , M. Wagenknecht [-] (64. M. Truneček [-] ) , J. Loner [-] , D. Kulhánek [-] (70. A. Balcar [-] ) , J. Kluz [-] (78. L. Feix [-] ) , M. Kiec [-] , J. Kracík [-] , J. Odvárko [-] , V. Marek [-] , J. Hrnčíř [-] (64. L. Pour [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] , D. Petřík [-] , M. Věříš [-] , Z. Sehnal [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] , D. Šedivý [-] , R. Bíl [-] (78. F. Nentvich [-] ) , V. Kotal [-] (46. K. Jánský [-] )

ŽK: 45. V. Marek - 41. J. Želízko .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - ŠOB Aleš, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: výhra domácích

Lázně pošlou Třebechovice domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích