0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín se statečně bránil, favoritovi ale podlehl


Branky


11

Původně se mělo hrát v Miletíně, nakonec se ale zápas přesunul na umělou trávu do Lomnice nad Popelkou, kde Miletín uvítal lídra soutěže Českou Skalici. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla moc pastvou pro oči

Za větrného počasí začal první poločas, který toho nic moc nenabídl. Hrálo se v podstatě od vápna k vápnu. Moc nebezpečných šancí nešlo vidět. Nakonec ale pár minut před koncem první půle v 41. minutě přišel gól, a to po nepovedeném přímém kopu hostů, kde míč nechtěně propadl přes 3 domácí hráče a osamocený Roman Pípek se v malém vápně již nemýlil.

 

Richter vychytal penaltu

Druhý poločas už byl o něco živější a byla vidět zejména snaha hostů o zvýšení vedení.  Skalice si vytvořila několik šancí. Mezi ně patřil i pokutový kop, ten ale vychytal miletínský brankář Miroslav Richter. Dokonce padla i branka pro Skalici, kvůli ofsajdu ale nebyla uznána. Ke zvýšenému vedení se ale hosté přece jen dopracovali, a to v 84. minutě. Při rohovém kopu hostů se domácím nepodařilo odvrátit míč z velkého vápna, kde jeden z hostů posunul míč obloučkem na branku a rozběhnutý Pavel Sedláček hlavičkou uklidil balón k pravé tyči. Hosté si tak z Lomnice nad Popelkou odvezli tři body, díky dvěma brankám, které byly vstřeleny pár minut před koncem poločasů.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "V prvním poločase se hrál fotbal bez šancí od vápna k vápnu. Když už to vypadalo že mužstva půjdou do šaten za bezbrankového stavu přišla standartka a neuvěřitelna chyba naší obrany která doslova darovala vedení soupeři. V druhé půli byli hosté lepší, ale pojistku k velké radosti dali až v samém závěru. My jsme v tomto zápase doplatili na malé sebevědomí a kvalitu při řešení finální fáze."

TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: "Za větrného počasí jsme v první půli hráli bezkrevný fotbal, bez náboje a důrazu. Do druhého jsme vstoupili lépe a vytvořili si mnoho šancí, ale i ty největší včetně pokutového kopu zahodili. Nakonec je ale naše vítězství zcela zasloužené. Jdeme dál za svým cílem."



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - J. Němeček [-] (82. J. Tomášek [-] ) , L. Andrle [-] (56. F. Vondrouš [-] ) , M. Kučera [-] , M. Bělina [-] , J. Hátle [-] , Š. Kulina [-] (70. M. Sláma [-] ) , D. Sás [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] , T. Lámr [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (60. M. Šrajbr [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (82. L. Provazník [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] (88. D. Pilc [-] ) , P. Sedláček [-] , V. Výborný [-] (88. P. Rompotl [-] )

ŽK: 50. O. Machačka , 75. T. Lámr , 87. D. Sás - 77. M. Šrajbr .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Čožík Marek - NOVOTNÝ David, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: výhra hostů

Lídr tabulky si přijede do Miletína pro 3 body.

Tip: výhra hostů