1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 16:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš si doma s Kunčicemi neporadila


Branky


7

Umělá tráva FCHK přivítala domácí Sokol Třebeš B a SK Bystřian Kunčice. Oba týmy se přijely poprat o tři body.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla moc pastvou pro oči

První poločas přinesl takové oťukávání z obou stran. Držení míče bylo téměř stejné, šancí bylo pár. Největší šance zápasu byla ve 23. minutě pro Kunčice, kde jeden z útočících hráčů trefil tyčku třebešské branky. Dále se branka hodně ohrožovala hlavičkami na obou stranách, vše ale pokryli oba brankáři. 

 

Hráči si vše nechali do druhé půle

Druhý poločas již byl o něco atraktivnější. V 55. minutě brankář odkopem přes celé hřiště našel Davida Nováka, který si zpracoval balón, zbavil se jednoho obránce, který se mu lepil na paty a zakončil střelou k pravé tyči. První gól pro Kunčice byl tak na světě. V 60. minutě dostal žlutou kartu hráč hostů Jan Kváš, který skluzem na zem poslal Filipa Vlkanovu. O 4 minuty později poslal míč se štěstím do branky Třebše Jan Novák. Jeho střelu totiž srazil domácí Ondřej Kunc. Domácí dokázali rychle odpovědět a to v 67. minutě, kdy se zpoza velkého vápna trefil Lukáš Rederer. Tento kontaktní gól byl pro Třebeš velmi důležitý, protože zápas se pro Kunčice zdramatizoval. V 74. minutě utekl po pravé straně David Novák a našel na druhé straně volného Tomáš Česáka, který s jistotou rozvlnil sítě brány. Kunčice si tak pojistily zápas dvoubrankovým rozdílem. Odpověď domácích již nepřišla a tři body si tak přivlastnily Kunčice. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Michal, trenér: "Dnes jsme bohužel především v útoku tahali za kratší konec. No a když přišly i hrubé chyby v obraně, bylo o bodech rozhodnuto. Máme na čem pracovat, ale hlavu nahoru."

SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: Úvodní zápas jara na umělce v Malšovicích jsme zvládli a už se těšíme na domácí trávník kde za týden hostíme Lokomotivu.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - I. Kosyak [-] , T. Téra [-] , J. Neugebauer [-] (78. J. Kurečka [-] ) , J. Rychtár [-] (74. P. Bielčík [-] ) , F. Vlkanova [-] , J. Franta [-] (59. M. Bartoš [-] ) , M. Franta [-] (74. F. Ježek [-] ) , L. Rederer [-] (78. M. Bena [-] ) , T. Havrda [-] , O. Kunc [-]

SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - P. Hantsch [-] , R. Feko [-] , M. Včelák [-] (79. G. Bendig [-] ) , T. Zákravský [-] , T. Česák [-] , J. Novák [-] (71. M. Šulc [-] ) , D. Novák [-] , J. Kváš [-] , M. Slivka [-] , P. Koza [-]

ŽK: 44. L. Rederer - 57. J. Novák , 60. J. Kváš , 72. D. Novák .
Hráči zápasu: M. Slivka .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Vlachynský Kamil - ŠOB Aleš, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: remíza

Bych asi tipoval remízu.

Adam Macháček

Expert: David Novák
Tip experta: výhra hostů

Kunčice zúročí kvalitní zimní přípravu a třeba i udrží poprvé v sezoně čisté konto.