0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2023 18:00

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec zvládl předehrávku s Vrchlabím


Branky


1

V rámci předehrávky posledního kola zajížděl Chlumec do Vrchlabí. Třetí tým si s předposledním Vrchlabím bez větších problému poradil a pojistil si tak třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase řádili Hartman a Veselský

Hned od prvních minut převzali hosté iniciativu a nepustili se ji až do konce. První branku viděli diváci v 10. minutě, kdy Jakub Hartman parádně našel svého jmenovce Veselského a ten poslal Chlumec do vedení. O chvíli později trefil hostující Staněk břevno. Druhou branku hosté přidali ve 27. minutě, kdy opět dobře hrající Kučera s přehledem zakončil svoji šanci. O deset minut později si Hartman s Veselským prohodili role a tentokrát pěkný centr Veselského uklízel do sítě Hartman. Hosté tak bez problému zvládli první půli.

Hartman ve druhé půli potvrdil výhru Chlumce

Obraz hry se v druhé půli již příliš nezměnil a hosté měli stále převahu. V koncovce se jim ovšem příliš nedařilo, vyjímkou byla další akce Hartmana a Veselského, kdy první jmenovaný skóroval podruhé a potvrdil jasnou výhru Chlumce 4:0.



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: K utkání do krásného areálu jsme cestovali pouze po jednodenní pauze a s respektem k týmu, který dokázal ve stejný den zremizovat zápas s Rychnovem. Únava byla znát více na domácích, náš celek využil opět šíře kádru C týmu, působil kompaktně, hrál dobře kombinačně a vytvářel si množství šancí. Do poločasu bylo rozhodnuto 3 brankami a po obrátce se utkání v klidu dohrálo sice jen s 1 golem, ale kontrolovaně. Domácím děkujeme za vstřícnost s předehráním a přejeme jim brzký návrat do přeboru.



Sestavy


FC Vrchlabí
J. Lukeš [-] - S. Mlejnek [-] (52. O. Pokorný [-] ) , D. Zdržálek [-] (26. J. Šimůnek [-] ) , M. Slavík [-] (52. D. Kršík [-] ) , M. Tomčík [-] , L. Mejsnar [-] , D. Navrátil [-] (46. A. Suchomel [-] ) , M. Kučera [-] , P. Kraus [-] , L. Hawel [-] , O. Matěják [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] (68. M. Burkalo [-] ) , V. Cholasta [-] (62. D. Mlynář [-] ) , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] (62. V. Dvořák [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Labík [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (62. L. Pánek [-] )

ŽK: 4. O. Matěják , 33. L. Mejsnar , 90. P. Kraus .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: David Drozd
Tip experta: výhra hostů

Toto utkání se již odehrálo a CHlumec v něm zvítězil 4:0.