0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltách bere bod navíc Týniště


Branky


7

Rychnov po Solnici doma přivítal další tým z rychnovského okresu Týniště. Tento zápas stejně jako ten předchozí nebyl bohatý na góly a o vítězi musely rozhudnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším okresním derby gól nepadl

Zápas mnoho příležitostí na jedné ani druhé straně nenabídl. Týniště i kvůli velké marodce vsadilo na pevnou defenzivu a hrozilo zejména z brejků. Rychnov byl více na míči a po kombinacích nebo standardních situací si také vytvořil pár šancí. V té největší Zajíček po pěkné střele trefil břevno. Týniště mohlo rozhodnout v závěru, stejně jako domácí svoji šanci ale nevyužilo.

V penaltách kralovali střelci

V prvních třech sériích se prosadili všichni střelci. Ve čtvrté sérii však Baťha vychytal Matsaberidzeho a za Týniště byl úspěšný Nejman. Rychnov v poslední sérii udržel ve hře Kocman. Razítko na vítězství Týniště dal gólman Karel Baťha, který poslal kolegu Tobišku na druhou stranu a zajistil tak svému týmu bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Dnešní utkání příliš krásy nepobralo. Chyběl pohyb a větší vůle po vítězství. Z minima šancí oba týmy pohrdly vstřelit branku a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes jsme čekali hodně těžké utkání. Poslední zápasy se trápíme a Rychnov na tom byl o dost lépe. Hodně početnou marodku jsme dnes nahradili velkou bojovností. Domácí byli více na míči, pár závarů si vytvořili, ale i my jsme ohrozili. Nakonec po 90min asi zasloužená remíza a penalty jsme tentokrát zvládli. Děkujeme dnes především našim dorostencům, že nám pomohli doplnit kádr a taky fanouškům za podporu.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Kocman [-] , Š. Vacek [-] - V. Lihařík [-] , M. Rücker [-] , J. Jedlinský [-] (61. F. Široký [-] ) , M. Matsaberidze [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-]

SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - V. Nedomanský [-] , M. Cvejn [-] , J. Winkler [-] (78. D. Horák [-] ) , D. Nejman [-] , T. Repák [-] , M. Kadavý [-] (49. D. Diblík [-] ) , T. Voda [-] (84. M. Nepovím [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 68. J. Šreibr , 78. V. Nedomanský , 89. D. Nejman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŽÁK Pavel, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: remíza

V tomto zápase tipuju remízu 0:0, zápas bude dost bojovný a bez šancí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích