2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si doma poradily s Třebší


Branky


6

Zajímavou podívanou nabídl zápas Libčan s Třebší. Domácí si díky brankám Čiháka a Petříka připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany byli v první půli aktivnější

Libčany vstoupili do utkání aktivně, od prvních minut byli na hřišti lepším týmem a již v 7. minutě šli do vedení zásluhou Pavla Čiháka, který využil přihrávky Petříka. Ani po úvodní brance Libčany nepolevily a byly aktivnější. Důrazem v osobních soubojích a přímočarou hrou si vytvářely další šance, které však nedokázaly dotáhnout do úspěšného konce a další branky v první půli k vidění nebyly.

Vítězství Libčan pojitil dobře hrající Petřík

Třebeš, která se potýká s velkou marodkou do druhé půle vstoupila lépe, ale i přes zlepšený výkon to bylí domácí, kteří v 63. minutě po zásluze aktivního Petříka vedli 2:0. Třebeš si také vypracovala dvě gólově šance, ty však zůstaly nevyužity. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel, trenér: Dnes to byl v podstatě ideální start do utkání. Vyhrané souboje, sebrané odražené míče, přimočará hra a vytvořené šance. Brzdilo nás opět jen jejich proměňování. Tento ráz měl celý první poločas a soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Úvod druhého poločasu už nám tolik nevyšel a soupeř byl aktivnější. To se změnilo druhou vstřelenou brankou, od té doby jsme už zápas v klidu kontrolovali a až na vlastně jedinou šanci soupeře v celém zápase, k ničemu nepustili. Mrzí jen další zraněný hráč.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Dnes se nám nedařilo a nemá cenu se na něco vymlouvat. Především v prvním poločase nás domácí přehrávali. My jsme naopak působili dojmem, jako že se spolu hrajeme poprvé. Navíc nás srážela nepřesnost nahrávek. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, ale ve chvílích, kdy jsme se nadechovali k tlaku jsme inkasovali podruhé. I když…… Domácí si pak už výsledek pohlídali. Teď je nejdůležitější si odpočinout. Počet zraněných a kluků bezprostředně po zraněních by dal dohromady taky jedenáctku.



Sestavy


SK Libčany
T. Finke [-] - J. Petřík [-] , F. Havrda [-] (81. J. Kocour [-] ) , F. Studýnka [-] , M. Holubec [-] , J. Mokrý [-] (93. M. Tošovský [-] ) , T. Houdek [-] (58. M. Peš [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , T. Buriánek [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , M. Cílek [-] (67. J. Sobotka [-] ) , V. Schober [-] , M. Farkaš [-] (81. M. Bena [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] (81. M. Bartoš [-] ) , D. Hruška [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] (24. F. Ježek [-] )

ŽK: 35. T. Buriánek , 41. M. Novotný - 14. V. Schober , 63. M. Heřman , 76. M. Krykorka .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: David Fidrich
Tip experta: remíza

Tady očekávám a i doufám, že si bude chtít Třebeš spravit chuť po prohraném zápase s námi a na penalty vyhrají.

Tip: remíza