Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 14:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma na jaře poprvé prohrál


Branky


8

Jičín na jaře hraje v dobré formě a na domácím hřišti ještě neprohrál. Ve 24. kole přivítal rezervu Chlumce, které se venku příliš nedaří. Navzdory těmto okolnostem Chlumec svoji jarní venkovní smůlu prolomil a z Jičína si odvezl všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla divákům tři branky

Hosté se dostali do vedení v 11. minutě, když jičínská obrana odvrtátila míč pouze k Jacobovici a ten přízemní stelou k pravé tyči překonala Kanavala. Na úvodní branku dokázali domácí odpovědět ve 27. minutě, když se po dlouhém odkopu Kanavala dostal míč od Jířího Macháčka, který vyhrál na půlce souboj k Ondřeji Zugarovi, ten perfektním pasem poslal na steč na jaře skvěle hrajícího Vojtěcha Matějku, který si míč skvělým prvním dotekem přebral a střelou na zadní tyč překonal Ladislava Kukala.

 

Hosté si však ještě do poločasu vzali vedení zpět. Ve 35. minutě se Chlumec rychlým přechodem přes střed hřiště dostal do šance, kdy aktivní Jacobovici našel před vápnem Labíka, který si poté nejprve položil gólmana Kanavala a poté i dobíhajícího obránce a krásnou akci hostí úspěšně zakončil.

Vítězství hostů pojistil střídající Hartman

Chlumci se definitivně podařilo převrátit zápas na svoji stranu v posledních patnácti minutách zásluhou střídajícího Jakuba Hartmana. V 79. minutě další střídající hráč Vojtěch Doležal přiťukl Hartmanovi míč na velké vápno, ten měl možná až moc volného prostoru, kterého však skvěle využil a krásným obstřelem na zadní šibenici poslal hosty do dvoubrankového vedení.

 

Na konečných 4:1 upravil Hartman v druhé minutě nastavení, když nejprve obral o míč jičínského Kopáčka, narazil si s Cholastou a střelou do protipohybu přidal svoji druhou branku.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Po dnešním utkání mi nezbývá, než pogratulovat soupeři k zaslouženému vítězství. My jsme bohužel nezvládli úvod zápasu, a když jsme po vyrovnání věřili v lepší představení, naše vlastní herní dá se říct nedisciplinovanost, prosadila hosty opět na koně. Ve druhé půli jsme si sice 2-3 šance připravili, ale hosté jich měli více a po zásluze z nich rozhodli. Nedá se nic dělat, soupeř byl dnes lepší a výhru si zasloužil. My jedeme dál!!!

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: První z trojice venkovních utkání jsme zvládli za 3 body a můžeme být spokojeni s výkonem i výsledkem. Z naší strany se hrál svižný kombinační fotbal s množstvím šancí, domácí se prezentovali zejména nakopávanými míči na útok Mach 2 a rychlými výpady Horáčkem. Našli bychom sice pár zaváhání zejména ve střední fázi utkání, ale splněním poločasových taktických pokynů, silou lavičky a střeleckou potencí jsme domácí v závěru zlomili. Svým výkonem přispěli k plynulé hře i zkušení rozhodčí.



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - F. Smolík [-] (53. A. Kopáček [-] ) , J. Vrabec [-] (76. A. Nálevka [-] ) , J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] - J. Lánský [-] , D. Machačný [-] (64. M. Glos [-] ) , O. Zugar [-] (76. J. Matějka [-] ) , V. Matějka [-] - J. Macháček [-] , D. Fidrich [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - A. Jacobovici [-] , J. Veselský [-] (79. V. Dvořák [-] ) , J. Dítě [-] (60. V. Doležal [-] ) , P. Staněk [-] (85. M. Burkalo [-] ) , J. Kučera [-] , J. Ludvík [-] , J. Novotný [-] (60. J. Hartman [-] ) , J. Labík [-] (85. V. Cholasta [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-]

ŽK: 36. J. Lánský - 33. J. Labík , 45. J. Veselský , 56. P. Pilař , 72. A. Jacobovici .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - KUDLÁČEK Milan, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Ikdyž Jičín prožívá vydařený vstup do jara a doma je nebezpečný, výhru si odvezou hosté

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích