1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby bez branek


Branky


6

Jednadvacáté kolo nabídlo velké okresní derby mezi Rychnovem a Kostelcem. Potkaly se dva týmy z opačných stran tabulky, ovšem v těchto zápase nemusí postavení v tabulce hrát roli, což se potvrdilo i v tomto případě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajíček mohl hned v úvodu otevřit skóre

Do první velké šance se dostali domácí, když Zajíček postupoval na Matouška, jeho pokus však skončil na tyči. Ve 10, minutě zahrával standardní situaci rychnovský Nosek, od půlky hřiště poslal míč až do vápna, který nakonec propadl až k Zajíčkovi. Jeho střela prošla těsně vedle levé tyče. Ve 12. minutě zahrozil i Kostelec, střela Kaplana však mířila vedle.

 

Do další obrovské šance se ve 26. minutě dostal opět rychnovský Zajíček, který dostal krásný pas od Matsaberidzeho na malé vápno, rychnovský útočník bohužel oro hosty nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

 

Hosté byly v první půli nadále aktivnější, ale ani další šance gólem neskončily a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

V druhé půli se hra vyrovnala

V druhé půli již nebyl Rychnov tak dominantní a hra se vyrovnávala. K vidění byly vidět velké emoce i šance na obou stranách, ovšem ani ty gólem neskončily. O vítězi derby tak musely rozhodnout penalty. 

Bod navíc vychytal Kostelci Matoušek

V úvodní sérii byli oba střelci úspěšní. Trefil se rychnovský Kábrt i kostelecký Kotyza. První zápletka přišla ve druhé sérii, když domácí brankář Matoušek vychytal Mňuka a za Kostelec s přehledem proměnil zkušený Řehák. Ve třetí sétii byl úspěšný Jedlinský i Brandejs. Ve čtvrté sérii nejprve proměnil rychnovský Matsaberidze. Za Kostelec se k penaltě postavil Kytlík, ale bohužel pro domácí přestřelil. Rychnovský Nosek mohl v paté sérii poslat hosty poprvé v rozstřelu do vedení, ovšem jeho pokus opět skvěle vyrazil Matoušek. Razítko na vítězství domácích dal Andrys, který střelou pod břevno nedal Šebestovi šanci.



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - A. Řehák [-] , J. Švandrlík [-] , R. Dostálek [-] (77. P. Brandejs [-] ) , O. Kotyza [-] , D. Cvejn [-] , A. Smola [-] (89. L. Andrys [-] ) , M. Pups [-] (46. R. Müller [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , J. Vodička [-] (72. M. Kytlík [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] , Š. Vacek [-] - M. Matsaberidze [-] , V. Lihařík [-] , M. Rücker [-] , M. Drašnar [-] (68. M. Červinka [-] ) - T. Markovič [-] (58. M. Mňuk [-] ) , R. Zajíček [-] (83. J. Jedlinský [-] )

Počet diváků: 300. Rozhodčí: Trejbal Adam - VLACHYNSKÝ Kamil, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jan Vodička
Tip experta: výhra domácích

Konečne se chytneme a bude to v sobotu v 16:45 v derby!

Tip: výhra hostů