2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia na jaře poprvé za tři body


Branky


8

Slavii vstup do jara příliš nevyšel a ve 20. kole přivítala nevyzpytatelnou Vysokou, která umí velmi dobře zahrát proti týmům z vyšších pater tabulky. Nakonec po brankách Novotného a Kabeláče zůstali tři body v Orlické kotlině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí

Vstup do zápasu měli lepší hosté, kteří během prvních deseti minut kopali čtyři rohy, které se domácím podařilo odvrátit. Slavia se po úvodním tlaku zmatořila a v 11. minutě se po faulu na Krotila kopala penalta, kterou proměnil Novotný a poslal domácí do vedení 1:0. Vedení Slavii nevydrželo příliš dlouho. Již za tři minuty po standardní situaci srovnal hostující Prorok na 1:1. 

 

Ve 24. minutě utekl po levé straně Málek a přihrál před prázdnou branku Novotnému, jehož zblokovaná střela se jen lehce otřela o tyčku. Poté se dostali do šance i hosté, ale pomalu putující míč do branky na poslední chvíli odvrátil do bezpečí Strasser. Ve 36. minutě se za hostující obranou ocitl Novotný, který svůj samostatný únik zakončil vedle a první poločas tak skončil nerozhodně. 

O třech bodech pro Slavii rozhodl Kabeláč

Celá druhá půle se odehrála bez větších šancí na obou stranách. Většinu útočných akcí Slavie zastavil praporek pomezního rozhodčího. Skóre se měnilo až v 77. minutě, kdy vybojoval střídající Týfa míč uprostřed hřiště a prostrčil jej na rozběhnutého Kabeláče, který se tentokrát ofsajdové pasti vyhnul a překonal Pšeničku. Další branku diváci neviděli a Slavia se tak mohla radovat z prvních třech jarních bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Brzké vedení, které nám zajistil Novotný z penalty po faulu na Krotila, jsme udrželi pouhé tři minuty, když jsme opět inkasovali po standardní situaci. Přesto jsme do konce poločasu mohli strhnout vedení na svoji stranu, ale ani jednu ze dvou nadějných šancí jsme nevyužili. Druhý poločas nabídl pouze jedinou gólovou příležitost, kterou po Týfově přihrávce proměnil Kabeláč J. a díky tomu jsme dnes získali nesmírně cenné tři body.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - F. Hlušička [-] (58. J. Řezáč [-] ) , J. Kabeláč [-] , T. Vošlajer [-] , T. Kabeláč [-] , D. Krotil [-] , M. Málek [-] (90. L. Kundrt [-] ) , M. Šejvl [-] (74. E. Týfa [-] ) , A. Novotný [-] , M. Strasser [-] , O. Mates [-]

FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - T. Prorok [-] , R. Růžička [-] , L. Müller [-] , P. Kafka [-] - P. Veverka [-] (80. T. Kozel [-] ) , F. Jarosz [-] , M. Ujec [-] - O. Ujec [-] , J. Pražák [-] - J. Mikušík [-]

ŽK: 82. T. Kabeláč , 84. D. Krotil , 89. E. Týfa - 23. J. Pražák , 57. P. Veverka , 58. R. Růžička , 85. T. Prorok , 86. M. Ujec , 86. O. Ujec .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Doležal
Tip experta: výhra domácích

Hradecká Slávie na jaře ještě nevyhrála po 90. minutách. Proti zkušené Vysoké si doma zastřílí a vyhraje.

Tip: výhra domácích