3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 14:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš na jaře potřetí za tři body


Branky


9

Třebeš na umělé trávě u nově rostoucího stadionu FC Hradec Králové přivítala Hořice, které v minulém kole překvapivě obraly o body rezervu Chlumce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Jandík

Třebeš opět vsadila na kompaktní a odpovědnou hru od defenzívy a úvodní minuty moc gólových šancí nepřinesly ani na jedné straně. První branku viděli diváci ve 25. minutě, když hořický Patrik Palm odvrátil míč do levé strany pouze k Ivanu Kosyakovi, který se dokázal uvolnit a vyslal skákavou střelu, kterou brankář Dominik Krejčí nedokázal zkrotit a vyrazil ji pouze před sebe, kde dobíhal Lukáš Jandík a hlavou dokázal míč dostat za jeho záda.

 

Další branka v první půli nepadla a do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro Třebeš

V druhém poločase Třebeš přidala ještě dvě branky

Vstup do druhé půle vyšel opět lépe Třebši, když se jim již v 54. minutě podařilo zvýšit stav utkání na 2:0. Tentokrát se prosadil hráč minulého kola Ivan Kosyak, který využil dobrého důrazu kapitána Michala Krykorky a jeho následnou průnikovou přihrávkou nepohrdl a prostřelil Krejčího.

 

Výkon Hořic se v druhé půli zlepšil, ovšem ke gólům bohužel nevedl. Byla to tedy opět Třebeš, která udeřila. V druhé minutě nastavení Mikuláš Heřman skvěle založil útočnou akci, když přesným výkopem našel Václava Schobera, který po levé straně utekl hořické obraně a přesnou přihrávkou naservíroval míč střídajícímu Janu Fridrichovi, který bez problému završil stav utkání na 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: S houževnatým soupeřem se nám podařilo završit jarní bodový hattrick. Nicméně zůstáváme stále nohama na zemi, protože ve hře je dále co zlepšovat. Hlavně jsme se ale dostali ze spodních pater tabulky a teď se můžeme zase fotbalem více bavit, bez zbytečných nervů.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Domácí byli efektivnější a díky propracované defenzivě vyhráli zaslouženě. Nic na tom nemění, že k prvním dvěma brankám jsme jím dost přispěli. Za druhý poločas se už nemáme za co stydět a konečný výsledek je dost krutý a úplně neodpovídá průběhu. Snad konsolidujeme kádr a příští zápas bude lepší.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] (87. M. Eliáš [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Farkaš [-] (65. J. Fridrich [-] ) , J. Sobotka [-] , V. Schober [-] , I. Kosyak [-] (80. L. Hronovský [-] ) , D. Hruška [-] , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Pečenka [-] , A. Kedroń [-] , J. Havrda [-] , P. Kuneš [-] , P. Palm [-] , M. Havelka [-] (26. A. Vávra [-] ) , Z. Nečesaný [-] (46. M. Jonáš [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-]

ŽK: 42. I. Kosyak , 59. M. Farkaš , 63. T. Hendrich , 74. V. Schober - 55. M. Jonáš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŽÁK Pavel, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

Třebeš na jaře vyhrává a nedostává góly, myslím si, že něco podobného bude i v tomto zápase.

Tip: výhra domácích