Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů


Branky


9

Rychnov doma přivítal Červený Kostelec. Každý poločas patřil jednomu týmu. V prvním byl jasně lepší Rychnov a zaslouženě se tak dostal do dvoubrankového vedení, kdy ještě několik šancí zůstalo nevyužito. V druhém poločase však hosté dvěma slepenými góly srovnali a o jejich výhře rozhodl v 84. minutě Lukáš Hlava!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první poločase byl jasně lepší Rychnov

Úvodní branku vstřelila rychnovská posila Makhare Matsaberidze. Domácí zahrávali standarní situaci z levé strany, přetažený míč hlavou skvěle vrítil kapitán Stanislav Pohl právě k Matsaberidzemu, který si míč zpracoval na prsa a střelou k levé tyči nedal Středovi Šanci. 

 

Druhou branku vstřelili domácí opět ze standardní situace téměř ze stejné pozice. Tentokrát si centrovaný míč na malém vápně našel Jan Kábrt a hlavičkou na zadní tyč uklidil míč do sítě.

 

Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Csaplárova past sklapla

Druhou půli opět začali lépe domácí a vytvářeli si další šance, které buď zahazovali a nebo ztroskotali na skvěle chytajícím Středovi. Mezi 64. a 66. minutou dvakrát udeřil Červený Kostelec. Nejprve se po centru na zadní tyč trefil hlavou nikým nebráněný Matěj Jirousek. Dvě minuty na to přízemní střelou zpoza vápna Lukáš Hlava překvapil rychnovského gólmana Jana Šebestu a srovnal na 2:2.

 

Stejný hráč v 84. minutě rozhodl o výhře svého týmu, když po pěkném ťukesu mezi Srkalem a Škodou dostal o druhého jmenovaného parádní přihrávku na zadní tyč a doklepl míč do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: V dnešním zápase nic nenasvědčovalo tomu, že bychom neměli získal tři body. Super první poločas se spoustou šancí a naší převahou. I ve druhém poločase jsme byli lepší a kdyby v 60. Zajíček proměnil další ze svých šancí, asi by bylo definitivně rozhodnuto. Soupeř následně snížil a vzápětí vyrovnal. A tím jako bychom zhasli a hosté se tlačili za dalším gólem. Bohužel naše další možnosti strhnout vítězství na naší stranu jsme nevyužili a tak nás soupeř ještě jednou ztrestal.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: První poločas se nám nepovedl a domácí nás zaslouženě dvakrát potrestali. Druhá půlka byla z naší strany výborná a po třech vstřelených brankách si odvážíme cenné tři body.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - M. Červinka [-] (46. T. Markovič [-] ) , V. Lihařík [-] , M. Rücker [-] (84. J. Jedlinský [-] ) , M. Drašnar [-] , M. Matsaberidze [-] (75. J. Jedlinský [-] ) - R. Zajíček [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] (88. J. Čejchan [-] ) , M. Jirousek [-] , J. Škoda [-] , D. Vencl [-] (46. P. Kratěna [-] ) , L. Hlava [-] , J. Malina [-] (46. P. Prokop [-] ) , M. Srkal [-] , D. Hála [-] (46. S. Štelzig [-] ) , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 93. S. Štelzig .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fryš Milan - BEČVÁŘ Lubomír, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase věřím více Rychnovské ofenzivě.

Tip: výhra domácích