0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:30

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky první jarní zápas zvládl


Branky


8

Solnice po odloženém zápase s Jičínem. Zajížděla k prvnímu jarnímu utkání na umělou trávu do Náchoda, kde se utkala s Policí. Ta se musela v Náchodě obejít bez podpory svého fanclubu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motl otevřel skóre zápasu

Solnice vstoupila do utkání skvěle. V 6. minutě se s míčem dostal do vápna David Hlava, který obešel obránce a přihrávkou na vápno našel Davida Motla. Ten se pěknou otočkou zbavil bránícího hráče a přízemní střelou k tyči překonal Pavla Vlka.

 

Další větší šanci první půle nenabídla. Solnická defenziva hrála velmi disciplinovaně a do vyložených šancí hráče Police nepouštěla. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Solnici.

Solnice měla skvělý vstup i do druhého poločasu

Stejně jako v prvním poločase Solnice udeřila hned v úvodu. Když se po rohovém kopu míč dostal až k Robinu Ptáčkovi, který bez problémů uklidil míč do sítě. Police se mohla do zápasu vrátit díky pokutovému kopu. Ovšem hosty podržel dobrým zákrokem brankář Lukáš Hůlka.

 

Solnice si tak připsala první tři jarní body a upevnila si první místo v tabulce. V příštím kole ji čeká jedno z okresních derby, kdy na domácí půdě přivítá Týniště, které po výhře nad Vysokou vstoupilo do jarní části také vítězně.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda klubu: Veliká škoda,že utkání nemohlo být sehráno před domácím publikem.Doufm , že již příští týden bude naše hrací plocha regulérní. Vyloženě jsme herně s vedoucím celkem nepropadli , ale soupeř dokázal naše zaváhání dvakrát potrestat. Výsledek utkání mohl vypadat jinak , ovšem neproměněný pokutový kop naši možnost se skórem ještě něco udělat vzal za své. Soutěž začala, není třeba věšet hlavy dolů. Děkujeme příznivcům za jejich podporu.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Díky výbornému vstupu do obou poločasů si odvážíme do Solnice 3 body. Výkon nebyl sice na 1 s hvězdičkou, ale díky perfektní práci v defensivě jsme domácí do žádné velké šance nepustili. Výjimkou byla penalta, kterou v 65.minutě kryl gólman Hůlka. Naším velkým soupeřem dnes taky byla umělá tráva v Náchodě, která s prominutím pamatuje Jana Žižku, když měl ještě obě oči. Ale nikdo se nezranil, a v klidu se můžeme připravit na derby, ve kterém za týden v Solnici přivítáme Týniště n.O.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - J. Martinec [-] (46. M. Mbah [-] ) , T. Gregar [-] (78. M. Jandík [-] ) , O. Spišák [-] , T. Mucha [-] , J. Klapkovský [-] , M. Moravec [-] , O. Havrda [-] , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , F. Kalaš [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Hlava [-] (61. D. Volf [-] ) , M. Kos [-] (61. M. Valášek [-] ) , J. Krolop [-] , D. Motl [-] (83. P. Nosek [-] ) , J. Nejman [-] , J. Jaroš [-] (83. L. Pavlíček [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , M. Lebeda [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 40. L. Vacho .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beránek David - ŠILING Karel, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra domácích

Na horké půdě Police to nebude mít posílený vedoucí celek tabulky jednoduché. Početná divácká kulisa dovede domácí po velké fotbalové bitvě k vítězství.

Tip: výhra hostů