2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová posila Spartaku se ukázala ve velmi dobrém světle! Po penaltách však bere bod navíc Jaroměř


Branky


6

První kolo nabídlo velmi zajímavý souboj mezi druhým a pátým celkem tabulky. Spartak Rychnov doma přivítal Jaroměř. Oba týmy se musely obejít bez svých nejlepších střelců. V zimně totiž Rychnov opustil Jiří Počtýnský. Druhý nejlepší střelec soutěže zamířil do Letohradu a z Jaroměře do divizního Dvora Králové odešel Daniel Votrubec, autor osmi branek. Vyrovnaný zápas musely rozhodnout až penalty, které zvládli lépe hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly ve třech minutách

Ve velmi bojovném utkání museli fanoušci čekat na gól až do 24. minuty, kdy dostal hosty do vedení Matěj Exnar. O dvě minuty později bylo na lavičce Jaroměře ještě veseleji, když na 2:0 zvyšoval Jan Bano.

 

Domácí dva slepené góly nepoložily  Téměr vzápětí po druhé brance Jaroměře využil Roman Zajíček přihrávky nové gruzinské posily Makkhareho Macaberidze a zblízka překonal Lukáše Červenku.

 

Další branky první půle nepřinesla a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro Jaroměř.

Bod Rychnovu zařídila nová posila

Domácí nechtěli z prvního jarního zápasu odejít bez bodu a ve druhé půli byli aktivnějším týmem. Za zlepšený výkon byli odměněni. V 52. minutě Zajíček přesnou přihrávkou našel Macaberidze, který střelou k levé tyči srovnal na 2:2.

 

Domácí měli možnost zvrátit stav utkání na svoji stranu, své šance ale nevyužili a zápas tak šel do penalt.

V penaltách byli úspěšnější hosté

V první sérii byly obě strany úspěšné. Ve druhé sérii byli úspěšnější domácí. Šebesta nejprve vychytal Kocourka a Zajíček poté poslal Červenku na druhou stranu, 2:1 pro Rychnov. Ve třetí sérii své penalty proměnili Bano i rychnovský kapitán Pohl. 

 

Zlom přišel ve čtvrté sérii, kdy za Jaroměř srovnal Horák, naopak rychnovského Kábrta Červenka vychytal a bylo srovnáno. V páte sérii poslal hosty do vedení Pohořálek. Rychnovský Červinka musel dát, brankář hostí ale vystihl směr a penaltu lapil, tím zajistil Jaroměři bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Na úvod jarní části se hrál dobrý a bojovný fotbal. Hosté šli dvěma slepenými góly do vedení 2:0. My jsme se však nevzdali a zaslouženě jsme vyrovnali. Škoda, že jsme nevyužili dvě gólovky, mohli jsme brát tři body. V penaltové loterii jsme, bohužel, dobře rozjetý rozstřel k bodu navíc nedotáhli. Pochvala týmu, že se za nepříznivého stavu nevzdal. Gratulace Macharimu k premiérové trefě.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Postavení Rychnova v tabulce KP a jeho výsledky v zimní přípravě vzbuzovaly respekt. Proto si dvou získaných bodů velmi ceníme. Důležité byly tři aspekty: Vyhráli jsme více osobních soubojů než soupeř, hráli jsme maximálně zodpovědně a zvládli jsme obávané rychhnovské standardky.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - V. Lihařík [-] (71. M. Červinka [-] ) , M. Rücker [-] , M. Drašnar [-] , M. Matsaberidze [-] - T. Markovič [-] (57. J. Jedlinský [-] ) , R. Zajíček [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - R. Beran [-] , Z. Kocourek [-] , A. Pohořálek [-] , A. Horák [-] , J. Bano [-] , M. Exnar [-] , Š. Rind [-] (88. J. Kudrnáč [-] ) , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , R. Gorol [-]

ŽK: 60. M. Rücker - 53. D. Valášek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šob Aleš - NOVOTNÝ Zbyněk, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Kadavý
Tip experta: remíza

Duel dvou týmu z vrchních pater tabulky skončí bez vítěze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza