Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2023 18:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce prvního kola Solnice doma porazila Jičín


Branky


6

V dohrávce prvního kola přivítala Solnice doma Jičín. Jičínu se na jaře bodově daří a dalo se čekat, že to pro lídra tabulky ze Solnice nebude jednoduché utkání, což se také potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnici poslal do vedení Ptáček

Do první šance se dostali hosté v 10. minutě po rohu Fidricha, ovšem bez úspěchu. V 17. před vápnem napřáhl Ptáček a pěknou střelou k pravé tyči poslal domácí do vedení.

 

Po úvodní brance byla Solnice aktivnější a hrálo se zejména na polovině Jičína. Ve 35. minutě měli hosté možnost standardní situace. Fidrich našel Ulvra, ale jeho střela mířila vysoko nad. Solnice mohla ještě do poločasu navýšit skóre, když ve 42. šel po pravé straně sám na Skořepu Hlava a trefil tyč. Dobíhající útočník následně ze dvou metrů přestřelil odkrytou branku. 

 

Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí. 

 

 

Druhý poločas přinesl pěkný fotbal a spoustu branek

Solnice skvěle vstoupila do druhé půle, když hned v úvodu Jaroš zvýšil na 2:0. Hosty rychlý gól nepoložil a stále měli chuť s výsledkem něco udělat. V 54. minutě poslal Matějka centr do vápna a nabíhající Kuneš zblízka hlavou pod břevno snižil na 2:1.

 

Solnice si vzala dvoubrankové vedení rychle zpět. Již v 60. minutě využil Pavlíček přetažený centr na zadní tyč a hlavou zvýšil na 3:1. Jičín na tuto branku dokázal zaregovat také bleskově, když v 64. minutě Lánský po přihrávce Zugara snížil na 3:2. Jičín byl blízko srovnání v 74. minutě, kdy se ve vápně uvolnil Kuneš a jeho pokus musel Hůlka vyrazit. O dvě minuty později Tobiška překvapivou střelou zaskočil Skořepu a poslal Solnici opět do dvoubrankového vedení.

 

Další gól divácí neviděli a Solnice tak doma uhájila důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: První poločas byl jasně v naší režii. Jen sám Pavlíček měl tři 100% šance. Z dalších šancí jsme využili pouze jednu. Hned na začátku 2.poločasu jsme dali 2.branku a zdálo se, že je hotovo. Hosté se však zvedli a začali nám zle zatápět. Vstřelili kontaktní gól a my jsme zbytečně znervózněli. Nakonec jsme vítězství uhájili, když jsme ještě 2x skórovali.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Dnes mi nezbývá, než pogratulovat domácím k zaslouženému vítězství. Nám to v první půli vůbec neběhalo a byli jsme rádi, že jsme ji přežili jen s jednogólovým mankem. Druhá půle pak začala šokem v podobě druhé branky domácích. Za zbytek utkání ovšem smekám před svými hráči, kteříse neskutečně zvedli a domácím dokonale až do konce zatápěli a utkání bylo díky tomu otevřené až do samého závěru. Dnes body nemáme a soustředíme se na sobotu doma s Kostelcem. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Hlava [-] (60. M. Valášek [-] ) , L. Pavlíček [-] (72. P. Nosek [-] ) , J. Jaroš [-] , J. Nejman [-] (90. M. Kos [-] ) , J. Krolop [-] , D. Volf [-] (60. O. Tobiška [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

SK Jičín
A. Skořepa [-] - J. Kuncíř [-] , J. Ulvr [-] , J. Vrabec [-] (73. L. Joukl [-] ) , F. Smolík [-] (73. J. Řeháček [-] ) , A. Nálevka [-] (46. J. Kuneš [-] ) - O. Zugar [-] , P. Buchvald [-] , D. Fidrich [-] , J. Lánský [-] - V. Matějka [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Kadavý
Tip experta: výhra domácích

Lídr tabulky doma potvrdí roli favorita a s Jičínem si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích