5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prosiměřice nedaly Hostimi šanci. Brankář hostů musel vystřídat


Branky


3

 

V předposledním zápase sezony využily Prosiměřice domácího prostředí a rozstřílely tým Hostimi 5:0. Brankář hostí prožil krušné utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míč do brány nechtěl vletět

Zápas začal vyrovnaně. Oba týmy si vytvořily velké množství šancí, ale Martin Čejka i Roman Šálek si prostor mezi tyčemi dokázali ohlídat. Do několika příležitostí se dostal také Denis Kuřitka z Prosiměřic, který pro svůj tým vybojoval i přímý kop na hranici s velkým vápnem. Nedokázal jej však proměnit a první poločas skončil bez gólů.

Nabytý druhý poločas

Do druhé půle nastoupili domácí s novým elánem a jejich nejlepší střelec (a zároveň lídr tabulky střelců) Denis Kuřitka ukázal svoje kvality. V 56. minutě po přihrávce od Františka Chlubny uklidil míč do brány. 

 

O šest minut později přidal druhou trefu. Jeho spoluhráč Michal Buchta se při útěku s míčem srazil s brankářem, a jelikož rozhodčí nechali zákrok projít, využil Kuřitka odkryté brány. Oba účastníci střetu však museli být následně ošetřeni a zraněného Michala Buchtu vystřídal Patrik Mráz. 

Další střídání překazil Prosiměřicím pomezní rozhodčí, který si špatně zapsal čísla hráčů. Domácí tým se však dlouho zlobit nemusel, protože se vzápětí podařilo Františku Chlubnovi skórovat. Poté již proběhlo střídání jak mělo. 

 

V 81. minutě unikl Patrik Mráz k brance Hostimi, dostal míč do velkého vápna a po pár ťukancích mezi Kocianem a Kuřitkou přiběhl Pavel Novák a vystřelil přímo do brány. Pátý gól přidal Patrik Mráz a završil tak drtivou převahu Prosiměřic. 

 

Pro brankáře Hostimi Romana Šálka byl tento zápas obzvláště náročný. I po nepříjemném střetu s protihráčem vychytal několik gólových příležitostí. Zranění si však vybralo svou daň a ke konci zápasu musel být vystřídán. 



Sestavy


Prosiměřice
M. Čejka [-] - F. Chlubna [-] , T. Vaníček [-] , D. Kenereš [-] , D. Kuřitka [-] , M. Buchta [-] (63. P. Mráz [-] ) , L. Bulín [-] , J. Kocian [-] , P. Novák [-] , M. Štancl [-] (73. R. Mareček [-] ) , J. Kosmák [-] (79. P. Havlík [-] )


Počet diváků: 50. Rozhodčí: ELIS Marek - TAFLÍŘ Oldřich, BLAHYNKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích