2:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlkoš B odehrál klidné utkání proti poslednímu týmu v tabulce


Branky


63. M. Svobodník , 90. J. Hubáček - 13. T. Bílý , 43. J. Kouřil , 48. T. Bílý , 52. T. Bílý , 60. J. Zelinka (p.) , 85. J. Kouřil (p.)
3

I přes zbytečné chyby gólmana Vlkoše a inkasované dva góly se jim podařilo vyhrát a upevnit si svoji pozici ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po pár minutách dokázali domácí otevřít skóre utkání a zaznamenat tak další hat-trick do své sbírky vystřelený Tomášem Bílým!

Hosté z Vlkoše přistoupili k tomuto utkání proti Mikulčicím s chladnou hlavou a v klisu si kontrolovali hru. Už ve 13. minutě se poprvé v zápase dostal k míi Tomáš Bílý, který svojí sólovou akcí dostal míč až do sítě gólmana domácích. První poločas se odehrával předeším v klidu a s hosty na míči, kterým soupeř ulehčil, protože ani nenapadával rozehrávku, nesnažil se přejít přes půl, i když si jednu slibnou akci vytvořil na pravé straně zálohy, ale nedotáhl ji až do střely a tak z toho nebylo nic. Ve 43. minutě se znovu trefili hosté a upravili skóre na 0:2, když se z odražené střely od Tomáše Čady dostal k míči Kouřil a nekompromisně zakončoval. Poločasové skóre je 0:2 a my se můžeme těšit na spoustu dalších gólů i v dalších minutách.

Útočníci Vlkoše ovládli zápas a přišli na scénu s jednoznačnou převahou nad domácí obranou

Už ve 48. minutě se znovu dostal za obranu s míčem Tom Bílý a proměnil i svoji další šanci. Za necelých 5 minut Tomáš utekl obraně potřetí a dokončil svůj hat-trick, který by jeho první v sezóně. V dalších minutách se v pokutovém území domácích zmocnili opět míče hostí a po nastřelené ruce domácího obránce kopali penaltu, kterou Josef Zelinka bez problémů proměnil a nedal brankáři Mikulčic šanci. Vzápětí se ale do šance dostali i domácí po chybě gólmana, když prudkou střelu nezalepil, ale pouze vyboxoval před sebe a hostující číslo 3 Milan Svobodník jen dorazil míč do sítě. Další průběh zápasu byli na míči zejména hosté a sem tam se dostali na polovinu domácích, kteří už jen bránili výsledek, což se jim ale nepovedlo, když v pokutovém území opět zahráli rukou a další penaltu si vzal do rukou Jiří Kouřil, který ji proměnil a upravil skóre na 1:6. Konečné skóre se ale změnilo ještě jednou a t ve prospěch domácích, kteří se trefili i po další brankářově chybě, kterého si lobli a zakončoval do prázdné hráč s číslem 4, Jan Hubáček.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice B
J. Jaroš [-] - J. Vričan [-] , D. Škrabal [-] , M. Bohunský [-] , T. Glos [-] , M. Zacharda [-] , F. Zachara [-] , J. Pitzinger [-] , J. Hubáček [-] , M. Svobodník [-] , P. Zachara [-]

Vlkoš B
D. Klajba [-] - F. Novotný [-] , D. Kaiser [-] , P. Dobrovský [-] , T. Čada [-] , P. Vašíček [-] , J. Kouřil [-] , T. Bílý [-] , J. Zelinka [-] , M. Reiter [-] , O. Otrusina [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: CHROMEK Miroslav - KUCHYNKA Eduard, BARTYZAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Julie Sležková

Expert: Tomáš Spurný
Tip experta: výhra hostů

Tip: 0-1
Mikulčicím se vůbec nedaří, jsou poslední, na jaře zatím vše prohráli o 3-4 góly; Vlkoš má taky naprosto tragické jaro (až na poslední výhru v Kostelci), ale pořád věřím, že jsou o něco kvalitnější, což ukazuje i postavení v tabulce a ze ukopou 3 body nejtěsnějším výsledkem.