EXPERT TIP - 21.kolo Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 21.5.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Další kolo nám natipoval hráč SK Kostelec Tomáš Spurný!




Tomáš Spurný

Tomáš je hráčem SK Kostelec, který rád sází a tipuje výsledky dalších kol, a proto jsme si ho dnes pozvali, aby nám natipoval 21. kolo III.A třídy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Tip:1:1 Věřím že naši kluci ten bodík urvou, Milotice poslední zápas zremizovali.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tip: 0-1 Mikulčicím se vůbec nedaří, jsou poslední, na jaře zatím vše prohráli o 3-4 góly; Vlkoš má taky naprosto tragické jaro (až na poslední výhru v Kostelci), ale pořád věřím, že jsou o něco kvalitnější, což ukazuje i postavení v tabulce a ze ukopou 3 body nejtěsnějším výsledkem.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tip: 2-1 Asi nejtěžší zápas na tipování, oba týmy mají dobrou formu. Věřím, že zafunguje domácí prostředí a Moravany o ten gól vyhrají, navíc na podzim prohráli na Nesytu 1-0, takže jim mají určitě co vracet.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tip: 5-1 Vracov ničí všechny, kdo se mu postaví do cesty a jde si suverénně pro postup. Lužice jsou průměrný tým ve středu tabulky, věřím že gól se jim podaří dát, ale myslím si, že jich dostanou podstatně víc.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tip: 3:1 Vřesovice na jaře mají asi nejlepší formu společně s Vracovem, z posledních 5 zápasů vyhráli 4 a myslím si, že proti trápícím se Žádovicím na jaře si poradí, ovšem moc gólů neuvidíme si myslím, páč oba jsou celkem defenzivně založeni (hlavně Žádovice).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 3
2. Bedřich Trávníček 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.