2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Počepice získaly první body, doma přemohly Trhové Dušníky


Branky


0

Až na desátý pokus se konečně dočkali. Fotbalisté Sokola Počepice v dosavadním průběhu okresního přeboru platili za otloukánka, s kterým byla pro soupeře ostuda ztratit body, ovšem proti Trhovým Dušníkům se vytáhli. Nováček soutěže se o svou první výhru strachoval až do konce, o to větší radost však po zápase v jeho táboře propukla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený protiútok přinesl vítěznou trefu

Před diváckou návštěvou kola toho v Počepicích k vidění moc nebylo. Fotbalovější hosté se podle očekávání chopili taktovky utkání, ovšem naráželi na dobře zformovanou obranu Počepic, přes kterou se probíjeli ztuha. A když už centrovaný míč propadl na malé vápno k Ďurišovi, proti němu skvěle zasáhl gólman Holan. Gól měl na kopačce i vytáhlý útočník Smejkal, jenž si na prsou zpracoval centrovaný míč, a snažil se přelobovat brankáře. To se mu sice podařilo, ovšem jeho pokus skončil nad břevnem. A tak udeřilo na druhé straně! Ve 28. minutě se domácí po kombinaci dostali do přečíslení a Miroslav Chlasták z hranice pokutového území mazácky obstřelil brankáře Krejzu. Jak se nakonec ukázalo, bylo to trefa vítězná! Hosté se směrem dopředu dál utápěli v beznaději, zatímco Počepičtí hrozili z brejků, z nichž mohli dvakrát zvýšit. Ani jednou však neměli přesnou mušku.

Hosté marně dobývali počepickou branku

Po změně stran už se hrálo za stálé převahy fotbalistů z Trhových Dušník, jimž prospěly dvě poločasové změny v sestavě. Na branku domácích se valil jeden útok za druhým, ale většina končila před šestnáctkou. Přesto hosté šance k vyrovnání měli, jenže srážela je nepřesnost v koncovce nebo se proti nim vytasil skvělým zákrokem gólman Holan. Dvakrát pohrdl šancí Smejkal. Nejprve nastřelil brankáře, od nějž míč putoval nad, a po centru Pravdy pak hlavičkoval těsně mimo. V další příležitosti selhal střídající Gasch, když dorážel zblízka těsně vedle tyče. Domácí bojovníci všechny šance protivníka přežili bez úhony a v samém závěru podruhé udeřili. Rychlý brejk zakončil křižnou střelou k tyči Marek Skalický.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Počepice
Pavel Němec (sekretář): Konečně jsme vyhráli. V první půli jsme se ujali vedení a neproměnili další dvě tři šance, což je naše slabina. Hrálo se nahoru dolu a výsledek byl stále na vážkách. Až těsně před koncem jsme definitivně rozhodli. Ještě, že se nám podařilo vyřešit problém s brankářem angažováním zkušeného Holana, který chytil Trhovým Dušníkům tři jisté góly.

TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí): Byl to z naší strany zmar. Nebyli jsme důslední a nehráli dobře. Domácí nás předčili v nasazení i produktivitě, protože ze dvou šancí vstřelili dva góly. My sice byli 80 minut lepší herně, ale téměř všechny akce končily u šestnáctky Počepic.

Sestavy


TJ Sokol Počepice
J. Holan [-] - B. Vaniš [-] , Z. Slanina [-] , M. Skalický [-] , M. Pejša [-] (75. M. Němec [-] ) , J. Mrázek [-] , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] , J. Hájek [-] , J. Doležal [-] , J. Dofek [-]

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - J. Smejkal [-] , P. Solnička [-] , O. Sváda [-] , J. Pravda [-] , M. Stránský [-] , M. Harvan [-] (69. T. Míka [-] ) , M. Gregořica [-] , P. Jícha [-] , L. Ďuriš [-] (46. J. Dörfl [-] ) , J. Trakal [-] (46. P. Gasch [-] )

ŽK: 43. J. Dofek , 44. M. Chlasták , 54. J. Doležal .
Hráči zápasu: J. Holan .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Máša Jaroslav - MALÝ David, DVOŘÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.