Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nikolčice doma padly s Miloticemi


2

O záchranu hrající Miotice dokázaly v Nikolčicích zvítězit a po zásluze berou 3 body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milotice v prvním dějství hned čtyřikrát skórovaly

Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře. Hned ve 4. minutě utkání se z dorážky prosadil Záblacký a rozjásal domácí fanoušky.

 

Radost domácích však netrvala dlouho. V 5. minutě bylo srovnáno zásluhou Adama Cupala - 1:1. Ve 12. minutě už se skóre otočilo příznivěji na stranu hostů. Po volném přímém kopu se krásnou ranou prezentoval Jindřich Nedvědický a otočil stav na 1:2.

 

Hosté hrající na brejky dokázali své šance proměnit v góly. Další takový přidal v 33. minutě Michal Macháček - 1:3. S domácími hráči bylo ještě hůř. V 45. minutě, těsně před skončením poločasu dokázal Petr Holub prostřelit brankáře Vlacha a zvýšil na 1:4. 

 

Hosté vedení ubránili

Hosté v druhém poločase bránili své vedení z první půle. Domácí se sice dostávali do šancí, ale skvělým výkonem v brance se předvedl brankář Nikl a pochytal velké šance útočníků Nikolčic. 

 

V 72. minutě byl navíc vyloučen milotický Nedvědický a hosté dohrávali s deseti lidmi na hřišti. Přesilovku dokázali zužitkovat domácí v 77. minutě, to se trefil Záblacký.

 

Do konce zápasu už pak branka nepadla a hosté si z Nikolčic odváží zasloužené 3 body.



Sestavy


Družstevník Nikolčice
M. Vlach [-] (46. V. Strouhal [-] ) - D. Všianský [-] (46. J. Jelínek [-] ) , M. Jilka [-] , P. Starý [-] , D. Ryšavý [-] , M. Záblacký [-] , D. Petrásek [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] , J. Šabata [-] , M. Axamit [-]

FK Milotice
L. Nikl [-] - Z. Bartoň [-] , M. Mikéska [-] , A. Cupal [-] (81. M. Bidmon [-] ) , R. Nikl [-] , P. Holub [-] (82. A. Snopek [-] ) , J. Nedvědický [-] , M. Macháček [-] , K. Plachý [-] (49. D. Brhlík [-] ) , R. Habáň [-] , J. Novák [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kučera Josef - JÜNGER Erik, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Dominik Všianský
Tip experta: výhra domácích

Chceme potvrdit dobrý bod z venku, takže chceme vyhrát, tudíž výhra domácích.

Tip: výhra domácích