1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kohoutovice si v souboji s Vojkovicemi body rozdělily


Branky


3

O sestup tvrdě bojující Kohoutovice měli jasný cíl. Udolat za tři body dosud neporažené Vojkovice.. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Územní převaha hostů

Od začátku utkání byli hosté ti, kteří určovali ráz utkání. Vytvořili si převahu na míči a byli celkově lepším týmem. 

 

Domácí i vzhledem k postavení k tabulce čekali na svou šanci z brejku nebo ze standartní situace. Hráči Vojkovic se snažili dostat do šancí kombinačně a centry do pokutového území. Vojkovičtí hráči byli sice aktivnější, ale zodpovědně hrající obrana domácích v čele s brankářem Macháčem si dokázala poradit s přicházejícími centry a šancemi hostů.

 

První poločas nenabídl vyloženou možnost ke skórování a tak se odcházelo do kabin za bezgólového stavu.

Šťastná trefa domácích

Možná překvapivě se do vedení dostali domácí. Po rohovém kopu se míč odrazil příhodně, ale šťastně pro Davida Mezeru a ten stojící na zadní tyči uklidil míč do brány - 1:0, to se psala 51. minuta utkání.

 

Po této brance se stupňoval tlak hostů. Znovu se tlačili do šancí, ale k výraznému ohrožení branky Karla Machače nedošlo. Domácí brankář spolehlivě sbíral centrované míče a přihrávky směrem k jeho brance.

 

A když to nešlo po stranách, tak to hosté zkusili středem. A vyplatilo se. V 75. minutě se po krásné přihrávce ze středu hřiště uvolnil Martin Řehola a přeloboval vyběhnuvšího brankáře - 1:1.

 

O pár minut později se hosté radovali podruhé, když se po přihrávce ze strany trefil Hanzlík, ale radost ze vstřelení gólu mu vzal zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

 

Vojkovičtí šli za třemi body, ale branku už se jim vstřelit nepodařilo. Domácí měli také pár možností z brejků. V 90. minutě mohli domácí rozhodnout ve svůj prospěch. Dobře kopnutý rohový kop, ale těsně hlavou netrefil jeden z útočících hráců a tak se oba soupeři rozešli smírně 1:1.



Sestavy


Tatran Kohoutovice
K. Macháč [-] - M. Tesařík [-] , J. Jedlička [-] (82. L. Koubek [-] ) , M. Janíček [-] , D. Nevřivý [-] (90. D. Pavliš [-] ) , E. Božek [-] (65. P. Hanzl [-] ) , L. Vránek [-] , L. Krejčí [-] , D. Mezera [-] , M. Škubica [-] (65. T. Tinka [-] ) , M. Pohanka [-]

SK Vojkovice
F. Hubáček [-] - J. Chrástek [-] , M. Jordan [-] , M. Hýsek [-] , T. Mrkvica [-] - I. Urban [-] (59. M. Teiner [-] ) , M. Hanzlík [-] (85. S. Ryšavý [-] ) , M. Papoušek [-] , M. Řehola [-] , M. Mezník [-] - L. Zeman [-]

ŽK: 74. D. Nevřivý , 89. D. Mezera - 42. I. Urban , 91. M. Papoušek .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Kučera Josef - LAZAR Martin, RYBA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích