Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nečínský Michal Gregor přibrzdil rozjetý Rožmitál


Branky


0

Jako by v neděli na hřišti Sokola Nečin ožily vzpomínky na památné vypjaté bitvy mezi nesmiřitelnými rivaly v I. B třídě. Tentokrát domácí fotbalisté bojovali se Spartakem Rožmitál pod Třemšínem o body v 11. kole okresního přeboru a navzdory všem předpokladům obrali lídra soutěže, když jim cenný bod v závěru svou druhou trefou zařídil kanonýr Michal Gregor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečínské brejky byly nebezpečnější než kombinace lídra

Od začátku dávali domácí najevo, že hodlají především čekat na chyby rožmitálských fotbalistů a pouštět se do brejkových situací. Hosté sice působili fotbalovějším dojmem, jenže s hlubokým obranným blokem domácích si dlouho nevěděli rady. Nečínští si vzadu nekomplikovali život a volili jednoduchá řešení v podobě odkopů, což narušovalo pokusy lídra soutěže o kombinaci a jeho kreativní hráči i individuality se špatně prosazovali. A protože hostům ve středu pole chyběl tlak na míč, měli fotbalisté Nečíně dost času rodící se nebezpečí vždy uhasit. Přesto šli Rožmitálští po půlhodině do vedení Tomášem Drechslerem, který využil přihrávky Petra Mory. Jejich vedení však mělo jepičí život. Hráči Spartaku ještě slavili, když jim domácí kanonýr Michal Gregor vstřelil vyrovnávací gól. Přestože měli hosté dál po většinu času míč na svých kopačkách, k nebezpečí vedly spíše rychlé kontry domácích. Z jednoho takového udeřil podruhé Tomáš Kretschmer - 2:1. Oba střelci Nečíně dělali svým pohybem soupeři potíže a Rožmitál mohl být rád, že neinkasoval potřetí. Naopak v závěru poločasu zabral a Jaroslav Váně posadil z rohového kopu přesně míč na hlavu Petra Mory, jenž vyrovnal.

 

Touha domácích po vyrovnání byla odměněna

Ve druhé půli se snažili fotbalisté Rožmitálu roztáhnout hru víc do křídel. Domácí nic nezměnili a stále vyčkávali. Rychlý protiútok ale tentokrát vyšel hostům. Po rohu domácích vyhrál souboj Peter Varadín a jeho přihrávku do prostoru pravého křídla získal díky své rychlosti Martin Šturc. Situaci tři na dva vyřešil ve spolupráci s Tomášem Drechslerem parádně. Společně připravili nabíhajícímu Petrovi Morovi druhý gól v zápase. Nečínští hráči na chvíli zmrzli a soupeř měl několik dalších náznaků možností. S přibývajícími minutami se hrálo jednoduše z obou stran a chvílemi to byl souboj o to, kdo dál dokopne. Domácí touha po vyrovnání byla silná a v závěru po zásluze odměněná. Po centru před rožmitálskou branku zůstal znovu nepokrytý Michal Gregor a ukázal všem, jak se má důrazně zakončovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Michal Gregor (záložník): I když jsme hráli na brejky, měli jsme víc šancí než Rožmitál. Ten byl pro změnu lepší v poli a častěji držel míč, a proto si myslím, že remíza je spravedlivá.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zárybnický (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká lehký soupeř. Nakonec tři obdržené branky ukazují na kvalitní práci nečínských fotbalistů. Za domácími jsme zaostávali v důrazu a agresivitě v osobních soubojích, což byl jeden z důvodů, proč jsme nenavázali na minulá utkání. Remíza je nakonec spravedlivá. V první půli nám chyběl pohyb, ve druhé jsme byli lepší. Vezeme plusový bod z venku a až budoucnost ukáže, jestli je to ten důležitý.

Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - A. Petřina [-] , J. Gregor [-] , D. Budínský [-] , J. Převor [-] (35. J. Koza [-] ) , M. Gregor [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , J. Vršecký [-] , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-] (71. J. Žaloudek [-] )

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - J. Váně [-] , P. Sedláček [-] , T. Drechsler [-] (88. O. Melichar [-] ) , V. Zákoucký [-] , M. Šturc [-] , P. Varadin [-] , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , T. Pecha [-] , J. Kuchyňka [-] (40. A. Přígrodský [-] )

ŽK: 28. M. Gregor , 45. J. Koza - 29. O. Pejsar , 33. M. Šturc , 71. T. Drechsler .
Hráči zápasu: T. Kretschmer - P. Mora .
Místo: Sokol Nečín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Jan - KUCHAŘ Emil, VACEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.