1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ozdobila krásná trefa Falešníka, body domácím ale nepřinesla


Branky


3

Ve šlágru kola se očekával třaskavý souboj, domácím chybělo několik hráčů a navíc byl jejich výkon do jisté míry ovlivněn brzkým střídáním kapitána Radmila..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Pohořelic

Nejeden divák asi byl překvapen s jakou vervou a chutí se do utkání pustili hráči Pohořelic. Hned od začátku to byli právě oni, kdo diktoval tempo a ráz zápasu. Navíc ke smůle domácích nuceně střídal kapitán a stoper v jedné osobě Aleš Radmil, který měl krvavé zranění na hlavě a musel do nemocnice. Hráči Hr. Lhoty jakoby nevěděli co chtějí hrát. Pohořeličtí byli rychlejší, dravější, lepší ve hře s míčem i bez něj. 

Jejich snaha byla odměněna v 15. minutě, když se po rohu hlavou prosadil Patrik Hron - 0:1.

Domácí to zkoušeli dlouhými nákopy na rychlé útočníky, ale bez větší šance ke skórování. Obrana hostů celkem pohodlně odrážela útočnou snahu domácího výběru.

Do šaten se tedy odcházelo za stavu 0:1.

Stále stejná písnička

Kdo čekal, že se hra domácích po poločase zlepší, musel být zklamán.

Zase to byli hráči Pohořelic, kteří určovali děj utkání a svému soupeři nedovolili vytvořit si kloudnou akci. v 60. minutě navíc zvýšil stav utkání na 0:2 Yatsima Dmytro, který hlavou uklidil míč na zadní tyč po krásném centru z pravé strany.  V 67´se hosté radovali potřetí, ovšem radost zkazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. 

Hosté měli nadále hru po kontrolou. Nepouštěli hráče Hr. Lhoty do zakončení. V 88´fauloval přibližně 20 metrů před brankou hostů jeden z obránců Pohořelic, míč si postavil Miroslav Falešník a parádní ranou vymetl pravou šibenici branky. Domácí měli poté ještě jeden závar před brankou Sedmizubského, ale k ohrožení jeho branky nakonec nedošlo a tak si Pohořelice vezou zasloužené 3 body z hřiště velkého favorita soutěže.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hroznová Lhota
Trenér J. Bíla: Bohužel nás postihla silná marodka, měli jsem problém dát do kupy základní jedenáctku. Někteří nastoupili i s drobnými zdravotními problémy. Ale soupeř měl celé utkaní navrch. Prakticky až v závěru jsme korigovali z trestného kopu. Soupeř byl prostě lepší.




Sestavy


Sokol Hroznová Lhota
M. Dvořák [-] - A. Radmil [-] (7. M. Domanský [-] ) , Z. Smetka [-] , L. Jegla [-] (68. J. Janás [-] ) , M. Matyáš [-] , F. Gazárek [-] (74. . Zalubil [-] ) , O. Březina [-] , M. Falešník [-] , D. Škopík [-] , O. Bíla [-] , P. Škopík [-]

TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - J. Sovka [-] , P. Sedláček [-] , Z. Petrásek [-] , J. Šimša [-] - M. Ševčík [-] (82. P. Klein [-] ) , R. Koch [-] (82. J. Zbránek [-] ) - B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] (65. M. Marek [-] ) , D. Yatsyna [-] (65. R. Manuel [-] )

ŽK: 65. M. Matyáš - 57. Z. Petrásek .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kučera Josef - LAZAR Martin, ŤOK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů