1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporná penalta pomohla týmu Vnorov k zisku všech bodů


Branky


86. A. Horváth - 49. J. Bittner , 53. M. Kočiš , 73. M. Kočiš (p.)
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance gól nepřinesly

Celý zápas poznamenala kvalita terénu. Nebylo to úplně o fotbale. Bohužel to jsou úskalí úvodních jarních kol.

 

Vnorovy i domáci Rajhrad měly obrovskou šanci, ale ani jeden z celků z těchto šancí nedokázal vstřelit branku. Domácí útočnící se dokonce dvakrát dostali do samostatného úniku, ale nedokázali prostřelit skvěle chytajícího brankáře Motyčku a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

 

 

Perfektní start 2. poločasu pro hosty

Hned ve 49. minutě se trefil Bittner. O pár minut později, konkrétně v 53. minutě se trefil Kočiš a to byla pro domácí RAFK velká rána. Rajhrad byl sice lepší v kombinaci i držení míče, moc ale nepomáhal ani zmiňovaný nerovný terén. Ten pomáhal spíše Vnorovám, které tak snáze odráželi ataky soupeře. Rovněž se zaskvěl velmi dobrým výkonem brankář Motyčka, který pochytal velké množství šancí. 

 

V 73´se pískala sporná penalta, která navíc vygradovala vyloučením domácího trenéra Janoška za kritiku rozhodčího. Míč si na pokutový puntík postavil Michal Kočiš a nemýlil se - 0:3.

Závěrečný tlak Rajhradu přinesl snížení skóre, když se prosadil kapitán Horváth Aleš v 86. minutě. Do konce zápasu už se nic zajímavého nestalo a 3 body tak putují do Vnorov.



Ohlasy k zápasu


RAFK Rajhrad
Trenér Janošek: Chápu, že je rozhodčích málo, ale vadí mi ta jejich arogance. Něco vám řeknou před zápasem, že se píská podle moderních pravidel. Sporná penalta, která se pro ti nám pískla, šlo o klasickej souboj. 5 minut se nehrálo, náš hráč zraněněj, čekalo se na sanitku a rozhodčí nastaví 3 minuty. To je moderní pískání?! Když to ti rozhodčí neumí, tak ať aspoň nejsou arogantní. Sami Vnorováci se divili, že jim pískl takový penalty. V konečném důsledku Vnorovy ale asi nakonec zaslouženě vyhráli.




Sestavy


RAFK Rajhrad
M. Semerád [-] - V. Blažek [-] , P. Kamenický [-] (77. J. Richtr [-] ) , J. Pleva [-] (64. Z. Oprchal [-] ) , V. Hrdlička [-] (83. M. Šmíd [-] ) , J. Císař [-] , M. Černý [-] , F. Gáč [-] , A. Horváth [-] , R. Opatřil [-] , D. Derbl [-]

SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - J. Motyčka [-] , M. Fedorka [-] (81. K. Pavlíček [-] ) , D. Zachar [-] , J. Růžička [-] , N. Absolon [-] (68. A. Pelucha [-] ) , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] , M. Kočiš [-] , J. Motyčka [-] , P. Janda [-] (64. M. Slavík [-] )

ŽK: 9. F. Gáč , 29. J. Císař , 51. V. Blažek - 56. J. Motyčka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STEJSKAL David - VAŠÍK Michael, KRÁLÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů