Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:30

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice nadělovaly v Ivančicích


Branky


5

Ivančice při záchranářském boji mají těžký los, v tomto kole je čekal tým Boskovic, tedy aktuálně třetí tým soutěže. O favoritovi utkání bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Boskovice v posledních 9 zápasech s Ivančicemi neztratily ještě ani bod, a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Do první velké šance utkání se dostal Pokorný v 9. minutě, který překonal obránce a střelou na vzdálenější tyč i brankáře Ivančic - 0:1. Ve 14. minutě poslal Havelka Pokorného do situace sám na brankáře, avšak Pokorný nedokázal přehodit domácího brankáře. Ve 31. minutě odskočily Boskovice na rozdíl dvou branek, když nádherně Pokorný našel na zadní tyči volného Staru, který ve skluzu dopravil míč do brány - 0:2. Ve 35. minutě bylo ještě veseleji, když po kombinaci na straně hřiště mezi Havelkou a Starou se odrazil míč ke Klepáčkovi, který překonal brankáře - 0:3.

Začátek druhého poločasu odstartoval po nahrávce Havelky únik Pokorného, jehož střela však těsně minula vzdálenější tyč. Pokorný si spravil chuť v 62. minutě, když ho kolmou přihrávkou výborně našel Hlaváček a Pokorný s přehledem uklidil míč za záda brankáře - 0:4. O chvíli později se do šance dostaly taktéž Ivančice, jenže střídající brankář Svoboda dokázal zakročit. V 84. minutě dokázal nepřesnou rozehrávku Ivančic využít Minx, našel za obranou Pokorného, jenž udělal kličku brankáři, a i když mohl dát hattrick, okořenil svůj výborný výkon asistencí Minxovi, kterému nachystal lahůdku před prázdnou bránu - 0:5. Boskovice tak Ivančicím, které vystřelily v zápase pouze dvakrát na bránu, nadělily zaslouženého bůra a odvezly si domů všechny body.


Ohlasy k zápasu


FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Jedním slovem nepovedené utkání. Rozdíl ve výkonosti byl patrný od úvodu zápasu. Naše obrana působila neorganizovaně a ledabyle. Soupeři jsme nestačili rychlostně ani technicky. Boskovice předvedly parádní výkon a po zásluze vysoko vyhráli.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Od první minuty bylo jasně vidět, kdo chce zápas v Ivančicích vyhrát. Boskovice hrály rychlý, kombinační fotbal a výsledkem toho byl po poločase výsledek 0:3. Ve druhém poločase pokračovalo vše ve stejném duchu a tak jsme zaslouženě vyhráli 0:5 .



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Pekáč [-] , T. Široký [-] (77. J. Adam [-] ) , P. Škuta [-] (46. V. Čermák [-] ) , Š. Rybníček [-] (46. O. Liubchych [-] ) , E. Galstyan [-] , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] , M. Dobrovodský [-] (46. T. Sedláček [-] ) , D. Bořil [-] , R. Gaňa [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] (46. A. Svoboda [-] ) - J. Havelka [-] , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] (62. F. Sychra [-] ) , L. Sychra [-] , M. Pokorný [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , R. Klepáček [-] , J. Dračka [-] , J. Stara [-] (57. J. Odehnal [-] )

ŽK: 40. R. Klepáček .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Kučera Roman - KRON Dávid, SUCHÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Antoš
Tip experta: výhra hostů

Boskovice jsou za mě favorit a v Ivančicích vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza