4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosta doma přehrála Lednici


Branky


27. O. Hilscher , 30. L. Hansl , 84. P. Hubr , 90. O. Hilscher - 88. D. Votava
4

Na solidní výkony ze dvou posledních zápasů by rádi navázali hráči Lednice, jeli ovšem na těžkou půdu a domácí potvrdili, že body zůstanou doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku museli přítomní fanoušci počkat až do 27. minuty, kdy se po závoru ve vápně střelou na přední tyč prosadil Ondřej Hilscher - 1:0. Domácí navýšili skóre hned o tři minuty později, když si za obranu hostů zaběhl Ladislav Hansl, který z vápna obstřelil vyběhnutého Prokopa - 2:0. Další branky do poločasu už nepadly, do kabin tedy odcházeli spokojeněji domácí.

Druhý poločas začali mnohem aktivněji Ledničtí fotbalisté, kteří chtěli utkání zdramatizovat. Žádná z šancí ale brankou neskončila. V 84. minutě se za hostující obranu dostal Patrik Hubr a střelou mezi nohy překonal Prokopa - 3:0. V 88. minutě se přece jen hosté branky dočkali, postaral se o ni krásou střelou z dvaceti metrů David Votava - 3:1. Poslední slovo si však vzali domácí, v 90. minutě se po centru hlavičkou prosadil opět Ondřej Hilscher, který utkání brankou načal a také zakončil - 4:1.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - - J. Solanský [-] , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] (74. M. Panský [-] ) , Š. Pisko [-] , O. Pelc [-] (64. P. Hubr [-] ) , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , J. Bubeník [-] , P. Veleba [-] (46. J. Pavlík [-] )

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (64. D. Votava [-] ) , F. Grábl [-] , L. Ianosteac [-] , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , O. Osička [-] , V. Kacr [-] , Z. Očenášek [-] , M. Ruber [-] (48. D. Poláček [-] )

ŽK: 25. F. Grábl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jelínek Lukáš - DANIEL Petr, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Marek Štencl
Tip experta: výhra domácích

Bystrc je v tomto zápase velkým favoritem, na jaře se jim daří.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza