1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ježek vrátil Pičín na hřišti Kovohutí na vítěznou vlnu


Branky


0

I bez zraněného kanonýra Michala Lexy dokázali fotbalisté Sokola Pičín odčinit na hřišti Kovohutí Příbram domácí selhání s Rosovicemi. Po bezbrankové první půli dvakrát skóroval hostující útočník Lukáš Ježek. Svůj tým nasměroval zpět na vítěznou vlnu, na které se vezl do minulého kola. Bojovní domácí už jen snížili trefou Hanáčka z přímého kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře chytající gólmani nikomu skórovat nedovolili

Prvních deset minut byl zápas hodně opatrný. Oba týmy se rozkoukávaly a vzájemně oťukávaly. První velkou šanci měli hosté, ale domácí brankář Lukáš Jaroš nebezpečnou střelu Lukáše Ježka zneškodnil. V průběhu vyrovnaného prvního poločasu se objevily náznaky dalších příležitostí, ale domácí ani hostující fotbalisté nebyli schopni dostat míč do sítě za záda skvěle chytajících brankářů.

Druhý poločas začal pro domácí mužstvo smolně. Po chybě obrany se poprvé v utkání prosadil pičínský útočník Lukáš Ježek, jenž v 54. minutě odčaroval kouzlo gólmana příbramských Kovohutí. Ty se hnaly za vyrovnáním, ale chyběla jim větší přesnost v zakončení. A s několika střeleckými pokusy, které našly cíl, si snadno poradil David Bohuněk. A tak udeřili z protiútoku hosté, jejichž vedení navýšil opět Lukáš Ježek. V závěru si domácí vynutili velký tlak, který jim přinesl kontaktní gól. V 93. minutě skóroval z přímého kopu Martin Hanáček, který připravil strážce pičínské branky Davida Bohuňka o čisté konto.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník): Je škoda, že zápas pro nás skončil, tak jak skončil. Minimálně bod jsme si zasloužili, ale nedá se nic dělat. Příští týden je další zápas.


Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-] - M. Kinčl [-] , D. Budějský [-] - D. Hnízdil [-] , O. Hála [-] - M. Zaujec [-] , M. Nováček [-] , M. Hanáček [-]

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - M. Hazucha [-] (60. M. Zvolenský [-] ) , J. Kuba [-] , T. Hazucha [-] (46. M. Kříž [-] ) , V. Hoshko [-] , J. Kunc [-] - R. Vokurka [-] , J. Benák [-] , V. Blahovec [-] , M. Rozmajzl [-] (84. V. Koffi [-] ) - L. Ježek [-]

ŽK: 90. D. Hnízdil , 92. J. Neliba - 92. J. Benák .
Hráči zápasu: L. Jaroš , M. Kinčl - D. Bohuněk , L. Ježek .
Místo: Kovohutě Příbram. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schořovský Jan - HNÍZDIL Miloš (N), BOROVIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.