0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2023 18:00

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Bezbranková remíza v Bystrci - FOTO


Branky


4

Podle rozpisu krajského přeboru se v Bystrci hrálo 29. dubna 22. kolo. Jenže v poločase se z trávníku stal rybník, a tak se mělo dohrávat 24. května. Jenže ani tento termín pro déšť nevyšel, takže snad ve středu už na třetí pokus se pod přehradou hrát bude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední výsledky obou týmů i postavení v tabulce vysoce favorizovaly domácí, ale dá se říct, že z celkového pohledu šlo o vyrovnaný zápas, ve kterém se oba týmy místy dostaly k určité převaze. V prvním poločase ovšem měla opticky více ze hry Morenda. Škoda, že v 15. minutě Vojta Čech nekorunoval náš dobrý nástup. Na velkém vápně Dosty se k němu odrazil balón a pokud by zvládl zpracování, šel by sám na branku. To se podařilo Michalu Šemberovi ve 32. minutě, ale se střelou dlouho váhal a nakonec ji v tísni poslal do boční sítě. Brankář Josef Šurkala prakticky práci neměl. Trochu nebezpečím zaváněla jen střela Ondřeje Hilschera z velkého vápna ve 29. minutě, ale „Šurky“ stál přesně tam, kde stát měl.

Duhou půlku začala aktivněji Dosta, ale čistou šanci jsme jí nepovolili a postupně se hra opět vyrovnala. Obrany dominovaly nad útoky až do 88. minuty. V ní se z ničeho nic objevil sám před brankářem Martinem Nahodilem Vojta Čech, bohužel vystřelil velice slabě a vedle. 



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Za mě to byl náš nejhorší jarní zápas. Nehráli jsme dobře, ztráceli jsme balóny, chyběla přihrávka. Neřekl bych, že to bylo dáno únavou, protože se hrál anglický týden, ale spíš, že to byla otázka koncentrace na řešení těch herních situací. Prostě špatný výkon a myslím si, že jsme si nezasloužili ani ten bod.

SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (trenér): Vyrovnané utkání, ale šancí jsme měli víc, takže si myslím, že bychom si zasloužili vyhrát. Ale když neproměníte takové gólovky, když jde hráč sám na gólmana, tak to je potom těžké. Jinak to byl zápas v pohodě, ale pokud bychom některou šanci dali, tak si myslím, že bychom vyhráli. Dostu jsme prakticky do ničeho nepustili.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - - J. Solanský [-] (72. T. Němec [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] (77. M. Panský [-] ) , Š. Pisko [-] (57. P. Hubr [-] ) , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , P. Pokorný [-] , J. Bubeník [-] , O. Pelc [-]

SK Moravská Slavia Brno
J. Šurkala [-] - L. Hanuš [-] , S. Čus [-] (88. F. Klimeš [-] ) , P. Dědič [-] , O. Kubík [-] - A. Ovsepjan [-] , V. Čech [-] , J. Pešta [-] (70. O. Havelka [-] ) , M. Baran [-] - R. Šmýd [-] - M. Šembera [-] (92. J. Bartkovič [-] )

ŽK: 58. M. Kratochvíl , 65. V. Kocman - 11. J. Pešta , 39. V. Čech , 64. R. Šmýd .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kučera Roman - DANIEL Petr, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Samuel Čus
Tip experta: výhra hostů

Tady samozřejmě věřím v to, že si z Bystrce odvezeme tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích