Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2023 17:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř veze z Lednice všechny body - FOTO


5

Děštivý souboj zvádl nakonec lépe Krumvíř. Lednice tak stále čeká na vítězství, toto byla čtvrtá porážka v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začali aktivně domácí fotbalisté, kdy si vytvařili dvě šance ke skórování, bohužel jejich trápení v koncovce se potvrdilo i nyní. Ve 32. minutě tak svoji šanci využili borci z Krumvíře. Vhazování na útočné polovině soupeře domácí nezvladli a hosté se dostali na dvě přihrávky na polovinu soupeře, navíc se dokonce Tomáš Ondroušek ocitl až za domácí obranou a řítil se sám na brankáře, kterého zvládl překonat a míč se doslova dokutálel do branky, dobíhající obránci už nestačili míč vykopnout. Do kabin se šlo tak za stavu 0:1 pro hostující celek.

Druhý poločas opět začali o něco lépe domácí, ve 48. minutě ale hlavou mířil vedle Pálka. Poté to byla spíše bitva ve středu hřiště. V 69. minutě rozehrál Krumvíř rohový kop, domácí nezvládli míč odvrátit do bezpečí a po kombinaci na kraji velkého vápna si přihrávku našel Luboš Košulič a přízemní střelou zvýšil náskok svého týmu. Dvougólový náskok ale nevydržel hustům dlouho. hned v 70. minutě nádhernou střelou snížil Zdeněk Očenášek a snížil opět na rozdíl jedné branky. Následně šance střidala šanci, dvě gólovky měli domácí, zvlášť druhou skvěle zlikvidoval Doležal, na druhé straně se po rohovém kopu ocitl sám před brankářem Přichystal ale míč netrefil čistě a přestřelil. Konečný tlak Lednice však už branku nepřinesl a chybu při rozehrávce dokonale přečetl Přichystal a z poloviny hřiště obstřelil vyběhnutého Prokopa.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Lukáš Lanosteac (hráč): Věděli jsme co nás čeká, tvrdé mužstvo, bylo to o soubojích, hrálo se na menší umělé trávě. Nám by vyhovovalo kombinačně spíše větší hřiště. Chybí nám to štěstíčko dát první gól a pak se sesypeme.

Sokol Krumvíř
Michal Škrabko (trenér): Vyhráli jsme podruhé za sebou i herní projev jde určitě nahoru, ale soutěž je strašně vyrovnaná. Můžeme porazit první béčko Líšně a pak prohrát s posledním. I když věřím, že dvě výhry hráčům zvednou sebevědomí, víc si dovolí a kreativita půjde nahoru.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , D. Bucňák [-] , F. Grábl [-] , L. Ianosteac [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] (69. Z. Očenášek [-] ) , P. Simandl [-] , V. Kacr [-] , J. Ferby [-] (77. D. Votava [-] ) , M. Ruber [-] (46. R. Kleiber [-] )

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] (57. L. Košulič [-] ) , D. Adamec [-] , L. Kobylka [-] , O. Luskač [-] (82. C. Balaci [-] ) - M. Riedl [-] , J. Borovička [-] , D. Michna [-] , D. Jankůj [-] - T. Ondroušek [-] (66. Š. Rozkydal [-] ) , O. Přichystal [-] -

ŽK: 30. P. Simandl , 85. T. Wolgemuth - 20. T. Ondroušek , 90. C. Balaci .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šidlo David - CHABIČA František, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: remíza

Lednici se podaří doma vybojovat bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza