4:1
(0:0)
54. P. Kandl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vybojovala doma tři body


Branky


74. A. Švagr , 84. J. Pinc , 86. J. Pinc , 90. J. Pinc - 54. P. Kandl
17

První poločas nebyl nijak výrazně zajímavý, avšak druhý přinesl překvapení v podobě vítězství Slavie nad Lišovem. Přestože se hosté ujali vedení, domácím se podařilo během čtvrt hodiny nastřílet čtyři góly a tak právem brali všechny body. V dalším kole se budějovická Slavie vydá do Dačic a Lišov čeká nelehký soupeř z Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): V utkání s Lišovem jsme chtěli potvrdit bod z Bernartic. Věděli jsme o kvalitách soupeře a do prvního poločasu jsme vstoupili trochu pasivněji, než jsme chtěli. Celkově první půle nenabídla divákům příliš fotbalových zážitků. O poločase jsme si řekli, že musíme přidat a soupeř by mohl fyzicky odejít, což se nakonec stalo. Nicméně jsme předtím stihli inkasovat a tudíž jsme museli zápas otáčet. Klobouk dolů všem spoluhráčům, jak k tomu přistoupili a zvládli urvat 3 body.

SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): První poločas jsme ještě přežili, hráli jsme bez chuti a zájmu. Druhý poločas jsme po domluvě v šatně začali podstatně lépe, vstřelili jsme pěknou vedoucí branku, ale závěr jsme vůbec nezvládli. Prohrávali jsme souboje, nestačili rychlostně a inkasovali nakonec čtyři branky. Domácí více chtěli a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - M. Pollák [-] (89. M. Frantík [-] ) , J. Novák [-] (58. J. Voldán [-] ) , L. Janák [-] (88. D. Maruška [-] ) , K. Dvořáček [-] (46. P. Lhoták [-] ) , A. Švagr [-] , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , T. Vršitý [-] , M. Bohůnek [-] , M. Hosnedl [-] (62. P. Gondek [-] )

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - J. Hlaváč [-] , M. Koláček [-] , J. Kándl [-] , M. Faktor [-] (85. P. Martinec [-] ) , K. Račák [-] (46. J. Fiktus [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Brtna [-] (83. M. Filip [-] ) , P. Kandl [-] (65. L. Burda [-] ) , J. Mandík [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 71. M. Bohůnek , 71. J. Voldán - 67. D. Brtna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BARVA Karel - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Vojtěch Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Lišov si venku po prohře v poháru spraví chuť a odveze si z hřiště Slavie 3 body.

26. 5. 2023 20:15
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů