3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor Tábor doma uhájil všechny tři body


Branky


20

I přesto, že po prvním poločase byl stav nerozhodný 1:1, ve druhém skórovali domácí dvakrát a tak si připsali další důležité tři body. V dalším kole změří své síly Meteor s Chýnovem a Lišov bude na svém hřišti hostit budějovickou Lokomotivu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor
Jiří Smetana (trenér): Z utkání jsme měli velký respekt. Na podzim jsme na jejich půdě prohráli 3:1 a soupeř zcela zaslouženě vyhrál. Věděli jsme, že soupeř má velkou kvalitu a patří na špičku tabulky. V úvodu prvního poločasu jsme zahrávali pokutový kop, který jsme neproměnili. Navíc z mého pohledu se o pokutový kop nejednalo. Celý první poločas se nám nedařila naše hra a ve většině situací byl soupeř lepší. Dostupoval naši obranou řadu a byl na nás vytvářen tlak. Přesto po rohovém kopu jsme šli do vedení. Soupeř, ale záhy zaslouženě vyrovnal. Druhý poločas se nesl v zcela jiném duchu. Po citelném oslabení obou mužstev, kdy nedobrovolně odstoupili Fiala s Červenkou jsme zrychlili hru a hrozili jsme z brejkových situací. Soupeř nestíhal reagovat a zaslouženě jsme šli znovu do vedení. V závěru utkání navyšoval po samostatném úniku Dařena.




Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - D. Fiala [-] (39. M. Pecka [-] ) , L. Neruda [-] (81. J. Benedikt [-] ) , T. Dařena [-] , V. Sedláček [-] , P. Lachout [-] , N. Hera [-] , P. Štumfol [-] , R. Svorad [-] , J. Pípal [-] , D. Velek [-] (83. M. Kolář [-] )

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] , M. Klabouch [-] , M. Faktor [-] , K. Račák [-] (82. . Průša [-] ) , L. Pechoč [-] , J. Kovačič [-] , A. Červenka [-] (46. P. Martinec [-] ) , P. Kandl [-] (76. J. Fiktus [-] ) , J. Mandík [-]

ŽK: 58. M. Koláček , 71. M. Faktor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VICAN Miroslav - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2023 11:18
Výhra domácí
Dana Bendová

Expert: Pavel Janeček
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, Kovačičin bude u všeho podstatnýho, udělá hrubku, po které půjdou domácí do vedení, ale pak bude mít dvě gólový asistence.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích