3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 17:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další tři body pro Chýnov


Branky


16

Chýnovští fotbalisté získali všechny tři body, ale nenavázali na výborný výkon před týdnem ze hřiště ve Veselí n/Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si vytvořili domácí pouze jednobrankový náskok

V úvodu utkání domácí celek na perfektně připravené hrací ploše svého soupeře jasně přehrával a vytvářel si i gólové příležitosti. Nejprve hosté 2x dokázali zablokovat na poslední chvíli nebezpečné střely Václ. Hrušky a Rabiňáka, které směřovaly do branky a v 10. minutě střet hlavy domácího Štroufa s kopačkou jednoho z kovářovských obránců v pokutovém území na hranici pravidel volal po penaltě, ale píšťalka hlavní rozhodčí Hruškové se neozvala…  A tak se skóre měnilo až v 16. minutě, kdy přesný pas od domácího Havlíka proměnil ve vedoucí branku střelou na přední tyč F. Zadražil, (1 : 0). A neuběhla ani minuta a hosté inkasovali podruhé. Aktivní Havlík se prodral před svého strážce a dorážkou zvýšil na 2 : 0. Bohužel se při tom autor druhé branky domácích zranil a musel ve 21. minutě střídat a hned v téže minutě se podařilo hostům po nenápadné akci snížit Suchanem na 2 : 1.  Od té doby se hosté začali i více prosazovat na domácí polovině a chýnovským hráčům se přestala hra dařit.  Ve 27. minutě měl sice gól na kopačce po individuální akci Kavka, ale jeho střela těsně minula pravou tyč Baštýřovi branky. Ve 30. minutě však musel předvést tygří skok k pravé tyči své branky domácí brankář Průša, kam nasměroval míč při nešťastném obranném zákroku domácí Mládek… A první poločas zakončil domácí Štrouf ve 44. minutě po Rabiňákově střele dorážkou do poloodkryté branky, ale trefil jen boční síť a letos tradičně početné domácí publikum na tribuně jen hlasitě vydechlo.

Hladík svou brankou domácí uklidnil

Druhý poločas začal dvěma nebezpečnými průniky Štroufa, ale v prvním případě střílel těsně vedle pravé tyče Baštýřovi branky a ve druhém poslal nepřesnou přihrávku na zcela volného Zadražila. V 59. minutě se dostal do gólové šance po úniku Vl. Hrušky Václ. Hruška, ale z deseti metrů přestřelil kovářovskou branku. Na druhé straně střílel velmi nebezpečně v 62. minutě hostující Holub, ale Průša si s jeho tvrdou střelou skvěle poradil. Po té se hra opět rozdrobila a domácí celek místo navýšení skóre se začal bát o výsledek. V 70. minutě zahrával domácí Mládek z úhlu trestný kop, hostující gólman míč podběhl, ale na brankové čáře, (nebo možná již za ní…), zachránil jeden z kovářovských obránců. Uklidnění do domácích řad tak přinesla až 75. minuta kdy se po rychlém zahrání trestného kopu prosadil střídající J. Hladík a zvýšil domácí vedení na 3 : 1. Závěr zápasu si již domácí pohlídali, hosté na zvrat již neměli a tak si chýnovští připsali do tabulky další tři body. V dalším kole do Kovářova zavítají stále první Třebětice a Chýnov čeká utkání v Mladé Vožici.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Opět jsme měli velmi dobrý vstup do utkání a do 20. minuty jsem byl s naším výkonem spokojen. Potom jsme však nepochopitelně polevili, soupeř z náhodné akce snížil a náš výkon šel dolů. Nakonec rozhodl ve druhém poločase čtvrt hodiny před koncem náš třetí gól a za tři body jsme samozřejmě rádi. Nyní jedeme hned v pondělí k dohrávce do Bernartic a musíme se na utkání s kvalitním domácím celkem dobře připravit.

TJ ZD Kovářov
Filip Škoch (trenér): Vyhrálo lepší mužstvo, my jsme bojovali, ale na fotbalově lepšího soupeře jsme bohužel nestačili. Svému mužstvu ale musím poděkovat za velkou bojovnost a odhodlání s výsledkem ve druhém poločase ještě něco udělat.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , P. Kavka [-] (63. J. Hladík [-] ) , M. Štrouf [-] (74. M. Lhoták [-] ) , V. Hruška [-] (82. D. Štiller [-] ) , O. Mládek [-] , D. Havlík [-] (21. V. Hruška [-] ) , J. Rabiňák [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , J. Hruška [-] (78. V. Vácha [-] )

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - M. Suchan [-] (83. F. Škoch [-] ) , P. Jarošík [-] (55. J. Grůbr [-] ) , M. Zítek [-] , V. Růzha [-] , M. Kvasnička [-] (63. A. Hejný [-] ) , M. Brůžek [-] , D. Pavličko [-] , L. Holub [-] , L. Rak [-] , T. Janeček [-] (46. T. Kříž [-] )

ŽK: 19. V. Hruška , 64. M. Štrouf - 54. T. Kříž , 66. M. Brůžek , 83. L. Holub , 84. D. Pavličko , 89. A. Hejný .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - PETRIČÁK Daniel, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2023 03:48
Výhra domácí
Dana Bendová

Expert: Petr Lhoták
Tip experta: výhra domácích

Chýnov jistá výhra, minimálně podle tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích