0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor si odvezl z budějovické Slavie tři body


Branky


20

V prvním poločase hosté vyvíjeli tlak na domácí Slavii, přesto ale žádná branka nepadla. Poprvé se skóre měnilo až v 60. minutě, kdy se prosadil Neruda a v 73. minutě pojistil Meteoru vítězství Dařena. Slavia měla také několik šancí, které však neproměnila. V dalším kole se Slavia utká s Nemanicemi a i Tábor zavítá do Budějovic k utkání s Lokomotivou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas, jelikož Meteor se prezentuje velmi kvalitní hrou. Vývoj zápasu tomu také odpovídal. Hosté měli první půli herní převahu, která vyústila ve velké množství šancí a nastřelenou tyč. Druhá půle byla více vyrovnaná, šance byli na obou stranách nicméně úspěšnější v jejich využití byli hosté produktivnější a nutno říct, že zaslouženě si odvezli všechny body. Nás čeká v pátek zápas s Nemanicemi, který musíme bezpodmínečně vyhrát.

FK METEOR Tábor
Jiří Smetana (trenér): Po porážce s Mladou Vožicí na domácí půdě nebyla naše psychická stránka v ideálním rozpoložení. Navíc nás čekal nelehký soupeř, kde jsme loni na jaře ztratili body. Měli jsme jasně stanovené úkoly, ale ty se nám dařilo plnit až v druhé části prvního poločasu. Na soupeře jsme vyvíjeli neustálý tlak, vytvořili jsme si mnoho šancí, které likvidoval brankař Rychlý a když ne on, tak mu pomohla branková konstrukce. Nervozita na naší straně začínala s přibývajícím časem stoupat. Naštěstí se nám podařilo v 60. minutě skórovat po ose Sedláček Neruda. Pár minut po vstřelení úvodního gólu se soupeř téměř prosadil ze standardní situace, kdy branková konstrukce pomohla naopak nám. V tlaku jsme ale nepolevili a Dařena pojistil vítězství pěknou trefou z trestného kopu.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - P. Lhoták [-] , L. Janák [-] , T. Dzietonický [-] (76. O. Musil [-] ) , A. Švagr [-] , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , J. Voldán [-] , M. Pollák [-] (79. P. Gondek [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Mrzena [-] (32. J. Novák [-] )

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - D. Fiala [-] , L. Neruda [-] , T. Dařena [-] (89. F. Široký [-] ) , V. Sedláček [-] , F. Štrincl [-] , N. Hera [-] (74. M. Mrzena [-] ) , D. Velek [-] (78. R. Svorad [-] ) , P. Janošík [-] , J. Pípal [-] , P. Lachout [-]

ŽK: 38. J. Pinc , 72. J. Voldán , 82. M. Bohůnek - 46. D. Velek , 66. D. Fiala , 83. J. Pípal , 88. T. Dařena .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Petričák Daniel - ČERNÝ Jan, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Metík si bude chtít spravit chuť po dvou nevydařených zápasech a vyhrají minimálně o dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů