Tatran žije! Důležité body přišly proti Dražicím


Branky


18. J. Makoš (p.) , 34. D. Kováč , 78. J. Rauscher (p.) - 79. D. Štecher
18

Tatran Prachatice živý dál naději na záchranu Krajského přeboru. Do zápasu, ve kterém musel domácí tým vyhrát zahájil tlakem, který se stupňoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut byl Tatran ten který tvrdí muziku a zejména hra na zkušené Kovače a Rauschera vycházela a oba zkoušeli kvality Počinkka v brance Dražic. Tlak domácích vyvrcholil  v 18. minutě, kdy jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou a hlavní rozhodčí Pavel Rejžek odpískal pokutový kop. Ten proměňuje Makoš a Tatraňáci po zásluze vedli. Po brance se prachatičtí uklidnili a pokračovali v nátlakové hře. Hosté dokázali zahrozit jen z větší vzdálenosti a s tím neměl Hopfinger v brance Tatranu velkou práci. Po půlhodině hry,  se ve 34. minutě dostává na hranici dvaceti metrů k míči Kovač a jeho parádní trefa končí v levém rohu brankáře Počinka. Domácí se tímto gólem uklidnili a šli do kabin s dobrou náladou.

Druhý poločas byl stále v režii domácích, kteří drželi míč i skóre. V 78. minutě svůj dobrý výkon podtrhuje gólem Rauscher a domácí vedou o tři. Jenže nekoncentrovanost při rozehrávce hostí stála Hopfingera čisté konto a hostující Štecher upravuje výsledek.

    Pro Tatran důležitá výhra a nyní ještě bodovat v závěrečných dvou zápasech.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - - J. Rauscher [-] , J. Pravda [-] , S. Legdan [-] , F. Toušek [-] (85. O. Brom [-] ) , J. Rauscher [-] , J. Luňáček [-] , D. Kováč [-] , J. Makoš [-] (67. P. Miesbauer [-] ) , F. Král [-] (78. M. Gramblička [-] ) , J. Fürbach [-] (63. P. Řezník [-] )

TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Stuchlík [-] (81. V. Holub [-] ) , T. Běhoun [-] , J. Svojše [-] , R. Vačlena [-] , J. Štecher [-] , T. Bareš [-] , P. Novotný [-] , M. Pražma [-] , V. Studenovský [-] , D. Štecher [-]

ŽK: 71. J. Luňáček , 88. J. Rauscher - 87. P. Novotný , 91. D. Štecher .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rejžek Pavel - PRAVDA Luboš, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Rezek
Tip experta: remíza

Důležitý zápas pro oba týmy, zde tipuju bezbrankovou remízu. Věřím, že Jan Počinek z Dražic udrží čisté konto. 0-0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Prachatice i hosté musí, ale domácí snad budou víc odvážnější a poslední naději k udržení v soutěži zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích