2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran bojoval s lídrem o body. Nakonec ale odchází s prázdnou


Branky


17

Pětadvacáté kolo přineslo v sobotu v Prachaticích souboj prvního Hradce s posledním Tatranem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První s posledním? To se maže!

To, že týmy od sebe dělí neuvěřitelných šestačtyřicet bodů, nebylo od úvodu utkání vůbec znát. Tatran se s Vajgarem přetahoval, jako rovný s rovným. V 17. minutě první udeřili hosté, když se po ztrátě Tatranu prosadil Janák. Domácí měli poté několik šancí vyrovnat, ale místo toho přišla ve 39. minutě druhá branka Vajgaru, po zakončení Völfela, a tak hosté vedli po půli 2-0.

Boj do posledních minut

Do druhé půle šel Tatran s jasným cílem a ten začal plnit už po pěti minutách hry, kdy Makoš poslal svojí hlavičkou míč do prázdné branky Hradce. Navíc za dalších šest minut se za vápnem dostal k míči Jakub Rauscher a jeho střela zaplavala přímo do Cettlovi branky. Domácí byli při chuti a skóre mohli dokonce otočit ve svůj prospěch, ale Luňáček ve své šanci minul. Jak už se zápas blížil ke konci, Tatran se zatáhl a bránil výsledek. Bohužel pro domácí přišel v 83. minutě centr a osamocený Völfel poslal Vajgar do vedení. Tatran už vyrovnat nestihl a tak v pohledném duelu bere všechny body Jindřichův Hradec.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
FB Tatran Prachatice: Muži ve velmi pohledném utkání statečně vzdorovali lídrovi tabulky z Jindřichova Hradce. Na body to však opět nestačilo.

FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Jak jsme předpokládali, v Prachaticích náš A-tým čekal opravdu těžký zápas. První poločas skončil sice vedením 2:0 po gólech Janáka a Völfela, ale vstup do druhého poločasu zachytili lépe domácí a během 10 minut dokázali vyrovnat na 2:2. Poté naše hra nebyla příliš přesvědčivá, ale naštěstí v naprosté pohodě hrající Michal Völfel strhl svým druhým gólem vítězství na naší stranu.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - J. Fürbach [-] (46. T. Kovář [-] ) , T. Pravda [-] (73. M. Gramblička [-] ) , D. Kováč [-] , I. Horák [-] (44. J. Makoš [-] ) , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , A. Kasík [-] , J. Pravda [-] , J. Luňáček [-] (89. J. Hrbek [-] ) , S. Legdan [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - P. Hauser [-] (46. J. Madar [-] ) , M. Völfel [-] , F. Waník [-] , J. Škarda [-] , K. Strejček [-] (59. M. Toman [-] ) , M. Janák [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] (91. M. Petr [-] ) , J. Rejthar [-] , P. Koktavý [-]

ŽK: 87. M. Janák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - BOČEK Petr, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: remíza

Vypadá to jako jasný zápas, ale věřím Prachaticím, že rozjetý Jindřichův Hradec potrápí a urvou remízu.

Tip: výhra hostů

2. 5. 2023 13:46
výhra domácích

Tip: výhra hostů