0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 13:30

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Semicí a Strakonicemi skončil bez branek


Branky


17

V sobotu došlo na duel také v Semicích, kam dorazil strakonický Junior.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze nákopy

Domácím i hostům chybělo několik hráčů základní sestavy, a tak obě mužstva nastoupila v sestavě ze všeho možného. Navíc, aby toho nebylo málo, se už ve třetí minutě zranil domácím i Blažek. Zápas moc pohledný pro fanoušky nebyl. Strakonice hrály zataženě, čekaly na brejky a domácí se naopak snažili přes obranu hostí probojovat kombinačně. Bohužel se jim to nepovedlo a ve druhém poločase začali obě strany nakopávat míče. Poslední desetiminutovku zkusily ještě Semice vybojovat vítězství, ale marně. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: První půli jsme hráli po zemi a snažili se ještě něco vymyslet proti hře Strakonic, ale ve druhé půle jsme začali hrát to stejné. Nakopávané míče, které já moc nemusím, se nesly hřištěm celý zbytek utkání a tak zápas skončil asi zaslouženou remízou. Možná v tomto výkonu hrála role zraněných, které navíc ještě na začátku zápasu doplnil Blažek.

FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Hostující trenér se pro dnešní utkání musel obejít bez několika hráčů z důvodu zranění a místo nich nastoupili mladíci z dorostu a hráči, kteří nedostávali velkou minutáž v předešlých zápasech. Svoji novou roli ale zvládli velmi dobře. Domácí v prvním poločase měli mírnou převahu jen díky výškové převaze, ale jejich zakončení buď šlo nad a nebo vedle Lízalovi branky a ani my svoji koncovku neměli přesnou. Druhý poločas jsme si v první dvacetiminutovce vytvořili tlak, ale nedokázali přesně zakončit. Poté se hra vyrovnala a protože koncovka obou týmů nebyla dobrá, tak utkání skončilo bez gólů, což dokazuje statistika střel na bránu 1:1. Remíza byla spravedlivá s kterou jsme my byli spokojenější.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] (63. J. Řezáč [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] (3. J. Hrala [-] ) , D. Šourek [-] , J. Forman [-] (46. D. Buchtele [-] ) , M. Valach [-] , P. Listopad [-] (77. K. Trantina [-] ) , M. Pohnán [-] , J. Keclík [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] , R. Jandera [-] , O. Kafka [-] , J. Máška [-] , D. Míčka [-] , M. Štöger [-] (90. M. Linhart [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] (33. L. Pomej [-] ) , J. Smola [-]

ŽK: 55. P. Valach , 90. J. Keclík - 17. T. Bílý , 35. D. Míčka , 66. P. Rybák .
Hráči zápasu: J. Smola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mach Jan - PEČENKA Miroslav, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra domácích

Semice hrají doma velmi dobře a dobře hrající Strakonice porazí.

Tip: výhra domácích

2. 5. 2023 13:46
výhra domácích

Tip: výhra hostů