Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká nestačila na Semice


Branky


19

Poslední dohrávka odloženého dvaadvacátého kola se odehrála v pondělí v Semicích, kam přijela Hluboká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka Hluboké

První poločas začali domácí zataženě a čekali na své brejkové příležitosti do obrany Hluboké. Ta první přišla hned po šesti minutách hry a díky přesné koncovce Velemana se stala i hned gólová. Hluboká ale po půl hodině hry dokázala díky dvěma slepeným brankám otočit nepříznivý duel pro sebe. Nejprve se ve 33. minutě ze skluzu trefil Kössl a o šest minut později Rubick. Poločas tak skončil vedením 2-1 pro hosty, když ještě penaltu týmu z podzámčí vychytal bravurně Dvořáček.

Domácí za tři body

Druhý poločas začaly Semice z ostra a hned v první minutě hry ze standardní situace udeřil Keclík. Domácí po vstřelené brance byli lepším týmem a fanoušci hnali hráče ke vstřelení třetí branky. A ta nakonec přišla, když v 65. minutě nikým neatakovaný Zborník nedal Konečnému šanci. Hluboká se snažila vyrovnat, ale marně. Semice tak přetlačily tým z podzámčí a domácí berou vítězství 3-2.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Hluboká má zkušený tým a oproti Strakonicím chtěla hrát fotbal. My první půli nikam nechvátali a hráli na brejky, což se nějak vedlo. Z první šance jsme navíc vstřelili branku, Dvořáček chytil i penaltu a to byl impuls do druhé půle. V té jsme přitvrdili, o standardce jsme vyrovnali a následně jsme byli lepším týmem. Vstřelil jsme branku na 3-2 a pak to už uhlídali. Bylo to pěkné utkání

TJ Hluboká nad Vltavou
FB TJ Hluboká nad Vltavou: K dnešním utkání náš tým zajížděl k dohrávce 22. kola na hřiště desátých Semic. Hluboká nejprve brzy inkasovala, do poločasu ale i bez několika hráčů, kteří dnes chyběli, skóre otočila a vedla po prvním dějství 2:1. Trefili se Patrik Kössl a Jiří Rubick. Hned v první minutě toho druhého však domácí vyrovnali na 2:2 a v 65. si vzali vedení zpět na svou stranu. To už také dokázali uhájit a zvítězili tak 3:2.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , D. Šourek [-] (7. D. Buchtele [-] ) , Z. Pšenička [-] , R. Veleman [-] (67. M. Valach [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , J. Hrala [-] (90. P. Šindelář [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] - M. Blažek [-] , T. Pecka [-] , M. Škoda [-] , V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] - K. Kadlec [-] , P. Hájek [-] (81. T. Křiváček [-] ) - P. Kössl [-]

ŽK: 18. L. Zborník , 60. M. Pohnán , 74. D. Buchtele , 85. P. Valach - 54. T. Antoš , 69. P. Hájek , 84. K. Kadlec , 88. V. Hrachovec .
Hráči zápasu: L. Zborník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOLLMANN Jaroslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Filip Breibisch
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že můžeme vyhrát a snad se nás smůla konečně pustí a Hluboké body nedáme.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů