Týn doma vynuloval Semice


Branky


21

Za poslední dvě kola získal dohromady Týn s týmem ze Semic pouze bod a vzájemný sobotní duel mohl být pro jeden z těchto týmů odrazový můstek k lepším výkonům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehká převaha hostí

Za chvílemi slunečného počasí se hrál vyrovnaný duel, ve kterém sice měli lehčí převahu hosté, ale šance se moc nehrnuli. První větší příležitost přišla až po dvaceti minutách, když domácí dostali možnost přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti, ale Dobalovi míč vůbec nesedl. O pár minut později se do úniku dostal Meidl, ale ten vysoko přestřelil. Hosty trápila finální koncovka a pořádně o sobě dali vědět až ke konci poločasu po sérii standardních situací. Centr Šourka ale našel jen hlavu obránce a následně Linhartova přímá střela na bránu zamířila přímo doprostřed branky. Po dalším rohu už sudí Leiš zapískal na oznámení poločasu a hráči šli do kabin za stavu 0-0.

Tři minuty rozhodly

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům. Nejprve těsně kolem tyče mířil aktivní Šourek a poté z rohového kopu trefil Zborník tyč Kubíkovo branky. V 62. minutě ale otevřeli gólový účet utkání naopak domácí hráči. Račák poslal míč do vápna, ten nejprve přizvedl Liška a následně po usměrnění Stoklasi se mohli týnští fotbalisté běžet radovat. Za další tři minuty navíc bylo domácím ještě veseleji, když po úniku dua Štos, Dobal nejprve první vyprášil rukavice Vondráška a následně Štos uklízel do poloprázdné branky. Hosté, opařeni dvěma slepenými góly, chtěli poté se zápasem něco udělat. Nejprve prudká rána Blažka skončila v náruči Kubíka a následně druhý pokus hráče s číslem patnáct na dresu skončil mimo. Poslední šance zápasu z kopaček hostujícího Linharta skončila též mimo branku a tak domácí Týn mohl oslavit vítězství 2-0, i když dohrával zápas po kontroverzní situaci s hostujícím brankářem v deseti. 



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: V Týně jsme byli lepším týmem. Drželi jsme míč a po třech nevydařených zápasech jsme herně hráli dobře. Trápila nás ale produktivita se zakončením v předfinální fázi. Ve druhé půli jsme nastřelili tyčku a hned vzápětí inkasovali po centru ze strany. Určitě bychom se zápasem ještě něco mohli udělat, ale přišel po třech minutách druhý gól. To nás složilo a i přes snahu jsme už nic nevymysleli. Musím ale kluky za výkon pochválit, Týn byl šťastnějším týmem.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] , J. Hudeček [-] , J. Brom [-] , M. Račák [-] , P. Dvořák [-] (46. R. Štos [-] ) , J. Liška [-] (73. M. Procházka [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - L. Zborník [-] , P. Valach [-] , J. Linhart [-] , F. Blažek [-] , D. Šourek [-] (57. J. Forman [-] ) , L. Holub [-] , M. Valach [-] (57. R. Veleman [-] ) , J. Sádlo [-] , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-]

ŽK: 15. L. Maxa , 42. J. Liška , 51. V. Dobal , 56. J. Mezera , 80. R. Štos - 21. J. Linhart , 60. R. Veleman , 82. L. Zborník . ČK: 80. J. Mezera .
Hráči zápasu: L. Stoklasa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KOLLMANN Jaroslav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Týn má velmi dobré mužstvo, které doma potvrdí svoji kvalitu a porazí soupeře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích