0:2
(0:1)
3. J. Vorel (p.)
79. J. Vorel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín veze z Dražic tři body


Branky


3. J. Vorel (p.) , 79. J. Vorel
21

Po vysoké prohře v Olešníku čekal Dražice domácí duel s Protivínem, kde chtěli hráči předvést zlepšený výkon. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta

Zápas začal hodně divoce, když už ve třetí minutě nařídil po ruce domácího obránce rozhodčí Šťastný penaltu. Tu s razancí do pravého dolního rohu proměnil kapitán Protivína Vorel. Hosté mohli rychle vedení navýšit, ale tečovaná rána Petra skončila mimo branku a stejně tak skončil i pokus Vorla. Po dvaceti minutách o sobě dali vědět i domácí, ale střela Běhouna skončila v náruči Píchy.  Poté zase Hrachovec v samostatném úniku nepřekonal Počínka. Ve 31. minutě přišla dramatická chvíle pro hosty, když z útočné akce vytěžili hráči Protivína, konkrétně Adam Petr, červenou kartu za svůj skluz. Domácí chtěli do poločasu přesilovku využít, ale to se jim už nepovedlo.

Marná snaha

Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu a v 51. minutě viděl po druhé žluté domácí Bareš červenou kartu a síly se na hřišti vyrovnaly. To ale domácí nezastavilo za snahou vyrovnat stav utkání. Stopku vystavil nadějím Dražic až v 79. minutě Jaromír Vorel. Do samostatného úniku se dostal Hrachovec, který i přes snahy dvou obránců položil brankáře Počínka a předložil míč do prázdné branky právě dvougólovému střelci. Protivín tak vyhrál v těžkém duelu s Dražicemi 2-0.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Běhoun [-] (65. V. Tesař [-] ) , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] , J. Stuchlík [-] (83. R. Vačlena [-] ) , M. Mareš [-] , M. Šimák [-] , T. Bareš [-] , M. Pražma [-] , P. Novotný [-] , M. Veselý [-]

FK Protivín
V. Pícha [-] - A. Petr [-] , M. Nedvěd [-] (79. M. Urban [-] ) , P. Hrachovec [-] , R. Vojta [-] - L. Buko [-] (85. V. Štěpka [-] ) , M. Zach [-] , M. Říha [-] (89. J. Kozák [-] ) , Z. Vorel [-] , V. Kulík [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 27. T. Bareš , 43. M. Mareš , 79. M. Veselý , 84. J. Štecher , 90. P. Novotný - 31. P. Hrachovec , 73. M. Nedvěd , 86. V. Štěpka , 87. M. Říha . ČK: 51. T. Bareš - 31. A. Petr .
Hráči zápasu: J. Vorel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - CIGÁŇ Roman, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Dražice jsou doma velmi silné a body moc nerozdávají. Protivín mě v minulém kole zklamal svým výkonem, a proto budu tipovat výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů