T. Kupka 52. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov je na jaře stále bez bodu


Branky


52. T. Kupka (p.) - 36. J. Hadáček , 54. J. Hadáček
19

Jankov po třech porážkách bez vstřelené branky chtěl doma v Precis aréně zabrat a přijel mu k této výzvě soupeř z Milevska, který dokázal na podzim díky třem brankám v prvním poločasu porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Jankov, ale vedení ZVVZ

Jankov byl od prvních minut aktivnějším týmem a už v šesté minutě zahrozil po rohovém kopu Bláha, ale jeho hlavička skončila v rukavicích brankáře a v další šanci zase domácí netrefili bránu. Milevsko se poté dostalo do hry a svojí střelou dal o sobě poprvé vědět Hadaček. Hráč s číslem třináct na zádech poté v dalších šancích nejprve mířil nad a poté brankář Skála jeho šanci vychytal. Další šance ZVVZ ale už skončila v sítí, když se po centru konečně prosadil Hadáček. Poločas tak vyhráli hosté poměrem 1-0.

 

Konečně branka

Druhý poločas začal hodně rychle a v 52. minutě dostali domácí možnost vyrovnat z penaltového puntíku. Nařízený kop s jistotou proměnil Kupka a ten tak ukončil bezbrankový půst domácích. Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel, neboť hned za další dvě minuty vrátil vedení hostům Hadáček. Domácí inkasovaná branka rozložila a začali kupit chyby. Po jedné z nich se dostal k šanci Petřík, ale ten nezamířil přesně. Hadáček mohl následně dokonat hattrick, ale už jistý gól zachránil obětavě Bláha. Domácí se už na vyrovnání nezmohli a tak Milevsko slaví svojí první jarní výhru poměrem 2-1.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: V nedělním chladném odpoledni se v jankovské Precis aréně utkaly dva týmy, které na jaře tápou či se dokonce trápí. Dvě nepříjemné série byly ukončeny. Domácí zlomili 347 minut trvající střelecké mlčení, když Tomáš Kupka úspěšně proměnil pokutový kop. Milevsko se zase díky dvěma trefám Jaroslava Hadáčka konečně dočkalo první jarní výhry.




Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - M. Votava [-] , A. Hanzlík [-] (17. L. Hofmann [-] ) , T. Kupka [-] , L. Kočí [-] , P. Borovka [-] (74. J. Vokurka [-] ) , P. Řehoř [-] , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] (89. J. Píša [-] ) , D. Točík [-] , M. Bláha [-]

FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] - A. Kotrba [-] , R. Bártík [-] (74. O. Souček [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Marvan [-] , T. Pich [-] , K. Süsmelich [-] (68. V. Přibyl [-] ) , J. Kortan [-] , M. Málek [-] , D. Petřík [-] , J. Hadáček [-] (90. M. Kálal [-] )

ŽK: 35. P. Řehoř , 62. M. Bláha - 66. J. Hadáček , 88. O. Souček .
Hráči zápasu: J. Hadáček .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: BOČEK Petr - CIGÁŇ Roman, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jankov na jaře posílil, ale zatím mu to není nic platné. VMilevsko je silné a kvalitní a potvrdí to v Jankově.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: výhra hostů

Milevsko má nepříjemný, běhavý tým. Jankov sice posílil, ale stačit to určitě nebude. Milevsko vyhraje 0:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza