2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Trhových Svinů v Rudolfově skončil remízou


Branky


38. F. Peiger , 60. O. Tlamsa - 23. M. Valut , 72. M. Fatura
14

Rudolfov neprožívá dobrý start do jara. Nejprve dostal osmičku od Oseku a následně v Semicích nevstřelil ani branku. Tuto sérii chtěli domácí zlomit v nedělním zápase, ke kterému přijel soupeř z Trhových Svinů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nahoru, dolů

První vzájemný zápas, který byl bohatý na góly, skončil remízou 3-3 a i začátek jarního duelu nasvědčoval na výbornou podívanou. Už po pár minutách domácí rozehrávali rohový kop, při kterém zkusili trošku nezáměrně překvapit hostujícího brankáře Vrábka přímou střelou na bránu. Míč ale rozvlnil pouze boční síť. Na druhá straně zkusil Chromčák ránu z otočky, ale jeho pokus se nesetkal s razancí. V 8. minutě zase dalekonosná rána rudolfovského Šindeláře těsně minula tyč. Po dvaceti minutách propadl hostující obraně centr a Peiger mohl jít sám na brankáře, ale jeho rána ale skončila vysoko nad bránou. A tak musel přijít trest! Z protiútoku získaly Sviny možnost autového vhazování. Dominik Kodras poslal dlouhý míč do pokutového území a na něj vyskočil Martin Valut, který merunu uklidil nechytatelně na bližší tyč. Hosté mohli vzápětí náskok zvýšit, ale Marek Kodras neuspěl. Domácí se do poločasu nakonec dočkali vyrovnání ve 38. minutě, po stejné situaci, jako šli hosté do vedení. Dlouhý aut propadl až na nikým nehlídaného Peigera a ten stanovil poločasový výsledek.

Fanoušci se bavili

Druhý poločas neubíral z nasazeného tempa a fanoušci si museli zápas užívat. V 60. minutě navíc dokázal Sládek udržet balón, přihrál Vejvarovi a ten pasem vybídl ke skórování Šindeláře. Ten sice pouze vyprášil gólmana Vrábka, ale s následnou dorážkou Tlamsy už nic brankář hostů dělat nemohl. Vedení ale domácím vydrželo ještě méně času, než předtím hostům. V 72. minutě poslal Valut míč do pokutového území a ten se po smolném odrazu pro domácí dostal zásluhou Fatury do brány. Další šance se už neujali a nezměnilo to ani oslabení Rudolfova v závěru, když v rozmezí pár vteřin viděl Říha dvě žluté v řadě a musel ze hřiště. Zajímavý duel tak skončil dělbou bodů.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , M. Sládek [-] , F. Peiger [-] (91. J. Toman [-] ) , O. Hajný [-] , R. Tyrpák [-] , O. Tlamsa [-] (74. L. Janák [-] ) , D. Říha [-] , J. Šindelář [-] , Š. Prokeš [-] , V. Vejvar [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Šafránek [-] (71. M. Fatura [-] ) , D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , J. Macák [-] , M. Kodras [-] (46. L. Gažák [-] ) , D. Brůha [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] (46. D. Tomek [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 87. D. Říha - 51. O. Šafránek , 89. M. Fatura . ČK: 87. D. Říha .
Hráči zápasu: M. Valut .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KOLLMANN Jaroslav, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: remíza

Rudolfov jsem měl možnost vidět u nás. Sice jsme vyhráli 4-0, ale náš výkon nebyl moc oslnivý. Sviny budou chtít, podle mě, po remíze a prohře zabrat. Tady bych tipoval remízu.

Tip: výhra domácích

Domácí musí zabrat, aby se konečně na jaře probudili. Zde vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů