O. Kolář 87. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Trhových Svinů s Milevskem vítěze nepoznal


Branky


87. O. Kolář (p.) - 83. O. Kosobud
15

Jak Trhové Sviny, tak i Milevsko nezvládlo úvodní zápas jara. Sviny přišly o body s Dražicemi, když v 90. minutě vstřelil branku na 3-2 Michal Mareš a Milevsko vyloupily zásluhou Keclíka Semice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí mnoho, branka žádná

První vzájemný duel přinesl pouze jednu branku, kterou vstřelil milevský Souček a tak se opět očekával vyrovnaný duel. I přes šance obou týmů, přičemž mírnou převahu měl domácí Spartak, ani jedna neskončila vstřelenou brankou a tak sedmdesátka fanoušků v prvním poločase branku neviděla.

Poslední desetiminutovka

Druhý poločas pokračoval v nastaveném trendu, jako ten první, a svoje pré hrály obrany obou týmů. Poté ale přišlo posledních deset minut zápasu. Nejprve v 83. minutě dokázal milevský Kosobud procpat míč za domácího brankáře Vrábka a už to vypadalo na stejný výsledek, jako na podzim. Za čtyři minuty ale rozhodčí Krčín písknul do své píšťalky a nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K němu se postavil kapitán domácích Kolář a ten se nemýlil. Zápas tedy nakonec nepoznal vítěze a oba týmy si odnesly bod za remízu 1-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
FB Trhové Sviny: Dnes jsme nadělili Vilibaldovi mimo koše i jeden bod. Zápas proti Milevsku skončil nakonec 1:1 po dramatické poslední desetiminutovce.




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Šafránek [-] (75. D. Tomek [-] ) , D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , M. Popovič [-] (65. L. Rolínek [-] ) , M. Kodras [-] (81. M. Fatura [-] ) , D. Brůha [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] (68. L. Gažák [-] ) , J. Novák [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - V. Přibyl [-] , J. Kortan [-] (75. R. Bártík [-] ) , O. Kosobud [-] , D. Petřík [-] (90. T. Pich [-] ) , M. Málek [-] , J. Hadáček [-] (83. K. Süsmelich [-] ) , O. Souček [-] , T. Vakoč [-] , J. Marvan [-] , M. Kálal [-]

ŽK: 67. D. Petřík , 87. T. Vakoč .
Hráči zápasu: O. Kolář - O. Kosobud .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krčín Jan - CIGÁŇ Roman, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: remíza

Remíza, troufnu si na přesný výsledek 2:2.

Tip: remíza

Velmi těžký soupeř pro domácí a po boji zápas skončí smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza