0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 10:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká veze domů všechny tři body


Branky


15

I přes roli nováčka v soutěži patří Hluboká k favoritům soutěže. V zimní přípravě porazila Hluboká, pod novým trenérem Radimem Kokešem, například i divizní Lom a Český Krumlov. V prvním jarním kole čekala na hráče Hluboké výlet do Třeboně.  Jiskra se na podzim trápila hlavně v koncovce, která ji připravila o lepší pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubocká převaha

Zápas měl grády už od první minuty a fanoušci na první branku nečekali dlouho. V 15. minutě rozehrávala domácí Jiskra rohový kop, ten si sebral brankář Konečný, který poslal dopředu Kadlece. Ten sice svojí průnikovou přihrávkou mezi obránci našel pouze na oplátku brankáře domácích. Jeho následná rozehrávka ale nedoputovala až k obránci Schneiderovi, míč ukořistil Hájek a ten nechytatelným obstřelem na zadní tyč poslal Hlubokou do vedení. Ve 22. minutě to mohlo být už o dvě branky, ale chybu Zavadila naštěstí pro Jiskru hostující Pecka nepotrestal. Domácí se trápili hlavně ve finální fázi útoku a tak za zmínku stojí jen centr ve 39. minutě kapitána Matouška, který svojí trajektorií nadělal hostujícímu Konečnému velké problémy.

Oslabení Hromádky

Po změně stran měli opět první větší šanci hosté. Po rohovém kopu doskákal míč až k Hájkovi, ale ten svojí druhou branku nepřidal, protože přestřelil.  Šance domácích na vyrovnání následně snížil v 77. minutě Hromádka, který následně po svém i trošku smolném zákroku viděl druhou žlutou kartu v zápase. Hluboká využila přesilovku hned za čtyři minuty, když si na přímý kop Antoše vyskočil Křiváček a ten tak z bezprostřední blízkosti vstřelil pojišťovací branku. Nutno dodat, že Křiváček byl na hřišti necelou minuty, když vystřídal prvního střelce hostů Hájka. Zápas se už jen dohrával a Hluboká tedy nakonec zvítězila v Třeboni 2-0.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Rezek [-] , J. Zavadil [-] , V. Týnavský [-] , J. Kubata [-] , J. Macho [-] (11. M. Kocanda [-] ) , L. Hromádka [-] , F. Radosta [-] (86. K. Bicenc [-] ) , J. Matoušek [-] , D. Širhal [-] (46. J. Flaška [-] ) , J. Schneider [-] (86. M. Nehoda [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] (46. M. Škoda [-] ) , P. Kössl [-] , M. Otepka [-] - T. Pecka [-] (60. M. Blažek [-] ) , J. Funda [-] , V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] (87. D. Šuba [-] ) - P. Hájek [-] (81. T. Křiváček [-] ) , K. Kadlec [-] (79. D. Rottenborn [-] ) -

ŽK: 40. J. Zavadil , 59. L. Hromádka , 65. J. Schneider , 75. V. Týnavský , 87. K. Bicenc - 49. K. Kadlec , 69. J. Rubick , 77. P. Kössl . ČK: 77. L. Hromádka .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KAŠTÁNEK Libor, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra hostů

Hluboká je po Hradci další silný adept na postup do Divize. Má silný flexibilní tým. Od prvního zápasu jsou vždy velký očekávání a Hluboká tyto očekávání naplní a vstoupí do jara vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích