3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec se po výhře s Maršovicemi dotahuje na Neveklov


Branky


21. J. Šifra (p.) , 29. J. Šifra , 83. O. Stejskal - 24. P. Žížala
3

Po kontumační výhře Přestavlk bylo pro Týnec nezbytně nutné naplno bodovat. Maršovice mají dobrý tým, který chce hrát fotbal. Domácím se opět rozšířila listina absencí, a tak bohužel stále nenestoupili v plné síle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní podívaná od začátku zápasu

Utkání bylo poměrně vyrovnané, hrálo se ve slušném tempu. První poločas nabídl šance na obou stranách a dobré kombinační akce od týneckých i maršovických. Do vedení šli domácí z penalty po faulu na Jordana, který dobře zatáhnul míč do pokutoveho území. Z pokutového kopu se nemýlil Jakub Šifra. Maršovice srovnaly po centru do vápna, když chyboval brankář Oršl. V malém vápně nebyl důrazný a míč hlavou do sítě uklidil Žížala. Domácí však přidali druhou branku po individuální akci Šifry, který v tomto zapase dostal více prostoru v ofenzivě. Před šestnáctkou natáhnul ke střele, kterou lehce tečoval a přizvednul bránící protihráč a střela zapadla pod břevno.

Týnečtí si vedení pohlídali

V druhé půli samozřejmě chtěli domácí přidat rychlou pojistku, ale prvních 20 minut byli z rytmu a soupeř je zatlačil do defenzivy. Maršovický tlak Týnec se štestím ustál. K vidění bylo i několik tvrdých zákroků na obou stranách. Z pohledu týneckých se po dalšich faulech dala pískat minimálně ještě jedna penalta. Na druhé straně nebyl pro ofsajd uznán gól hostí po přesném centru z pravé strany. Emocí bylo tedy chvílemi dost na hřisti i v hledišťi. Hru Týnce opět oživili střídající hráči. Hračičkovi Stejskalovi tato tole prozatím sedí. Předvádí dobré kličky a vymýšlí dobré přihrávky. Opět se mu podařilo skórovat. Branku mohli přidat i další střídající hráči. Po pěkném centru Vrabce z levé strany Krejčí jen o centimetry hlavou minul. Vrabec pak po přízemní přihravce přes malé vápno zakončoval přilš razantně a o kousek minul. Na druhé straně zatápěl hlavně playmaker Hašek a střelec Žížala. V závěru už bylo utkani spíše v režii domácích. Ti si tak připsali čtvrté vítězství sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Jakub Horký, trenér a hráč: "V Týnci se hrál super fotbal, Maršovice ukázaly, že jsou velice dobrý tým. Hrály u nás asi nejlepši fotbal ze všech týmů. Jsme šťastní, že jsme vyhráli. Všichni podali super výkon."




Sestavy


FK Týnec
J. Oršl [-] - D. Šejstal [-] , J. Šifra [-] , F. Tuška [-] (74. M. Krejčí [-] ) , J. Linhart [-] , R. Kavoň [-] , K. Laurich [-] (74. O. Vrabec [-] ) , J. Jordan [-] (88. J. Horký [-] ) , J. Vavrek [-] (68. O. Stejskal [-] ) , M. Povolný [-] , Š. Petrášek [-]

Maršovice
M. Kočí [-] - P. Žížala [-] (85. R. Hašek [-] ) , J. Břicháček [-] (78. L. Křemen [-] ) , R. Unger [-] , J. Bartoš [-] , P. Šach [-] , D. Jamrich [-] , T. Bláža [-] , J. Řezníček [-] , P. Kopecký [-] (62. J. Jindra [-] ) , M. Hašek [-]

ŽK: 47. Š. Petrášek , 69. J. Linhart , 83. R. Kavoň - 21. J. Řezníček .
Hráči zápasu: J. Šifra - P. Žížala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SMRČKA Daniel - ŠKVOR Pavel, BRZKOVÁ Adéla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jaroslav Tauer
Tip experta: výhra hostů