J. Rosol 90.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olbramovicím body přisoudil gól v závěru zápasu


Branky


90. J. Rosol
3

Domácí Olbramovice suverénně vedou tabulce soutěže. Stále ještě neprohrály a utkání s posledními Dolními Kralovicemi mělo být jasnou záležitostí. Hosté poprvé vyhráli až na konci dubna, když porazili Neveklov. Favorit zápasu tak byl jasný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli téměř do vedení

Hosté se od prvních minut zatáhli na svoji polovinu hřiště a nedávali domácím moc prostoru pro kombinaci. Přesto se po několika minutách dostal ke střele Štěpánek, jehož gólovou střelu vytěsnil hostující brankář. Šancí na straně Olbramovic začalo přibývat, ale gólový efekt to nemělo. Daniel Brejla hlavou z jasné pozice netrefil bránu a další vyložené šance vychytal vynikající brankář hostí. Hosté mohli paradoxně jít do vedení, když po ojedinělém rohovém kopu a dorážce vykopl míč směřující do brány domácích Martin Vácha.   

Infarktový závěr a další body pro Olbramovice

Ve druhé půli tlak domácích ještě zesílil, hrálo se téměř výhradně na polovině hostí. Gólovou hlavičku Horáka vytáhl z brankové čáry hostující brankář, který se vyznamenal i při trestném kopu Daniela Brejly. Z ojedinělého protiútoku a teči domácí obrany trefili hosté tyč olbramovické branky. Zanedlouho naopak jedna z střel Olbramovic skočila na tyči hostující branky. Gólu se diváci dočkali až v samém závěru, když hostující obrana zapomněla na Jana Rosola, který nikým nehlídán hlavou utkání rozhodl. 

 



Ohlasy k zápasu


Olbramovice
Miroslav Kaprálek, trenér Olbramovic: "V prvním poločase se nám podařilo vypracovat si několik vyložených šancí, které jsme i přes výborný výkon brankáře hostí měli rozhodně proměnit. Pak by utkání skončilo výraznějším rozdílem. Ve druhém poločase to byl z naší strany až drtivý tlak, který jsme zúročili až na poslední chvíli, za což jsme pochopitelně rádi. Efektivita v proměňování šancí nás stále trápí. Hostující brankář předvedl opravdu nevídaný výkon a uchránil hosty od gólového přídělu."




Sestavy


Olbramovice
D. Dvořák [-] - P. Horák [-] , P. Drábek [-] , F. Mejdrech [-] , M. Štěpánek [-] (77. D. Prégr [-] ) , Š. Brejla [-] , D. Brejla [-] , J. Kramný [-] , K. Košař [-] , M. Vácha [-] , J. Rosol [-]

Dolní Kralovice
M. Mareš [-] - M. Dvořák [-] , J. Zíka [-] , L. Jelínek [-] , P. Hanousek [-] , P. Roháč [-] , O. Blažejovský [-] , J. Mynařík [-] , J. Lebeda [-] , P. Bystričan [-] , J. Kotrč [-]

ŽK: 50. L. Jelínek , 59. P. Bystričan , 83. P. Hanousek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Kromka Miroslav - KAPRÁLEK Vítězslav (N), VOŠICKÝ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jaroslav Tauer
Tip experta: výhra domácích