2:1
(2:0)
74. J. Mikulanda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maršovice doma o gól vyhrály nad Přestavlkami


Branky


3

Maršovice o víkendu přivítaly soupeře ze spodní části tabulky. Přestavlky, kterým už na záda dýchal Týnec, body potřebovaly jako sůl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový začátek pro hosty

Domácí do zápasu vlétli a v už v osmé minutě svítil na ukazateli skóre stav 2:0. To nejprve po závaru před brankou Přestavlk a ideálním centru Petra Šacha z levé strany protrhl střeleckou smůlu z posledních zápasů Pavel Žížala a hlavou otevřel skóre. Poté našel neméně krásným třicetimetrovým pasem Patrik Kopecký ve velkém vápně Matěje Haška a ten opět hlavičkou překonal hostujícího gólmana podruhé. Postupem času však začalo přibývat nepřesností a hra se vyrovnala. Maršovické podržel dvakrát včasným vyběhnutím Kočí a na druhé straně neskončil gólem ani volej Matěje Haška. V největší příležitosti hostů se těsně před poločasem ocitl jejich útočník po centru z levé strany, ale hlavou minul branku Kočího.

Závěr zápas zdramatizoval

Po změně stran se hra propadla do průměru, přesto si maršovičtí vypracovali několik příležitostí k navýšení skóre a v největší šanci se neprosadil Petr Šach, když jeho střela po přihrávce Pavla Žížaly skončila daleko vedle branky. Na druhé straně se pak po střetu Josefa Řezníčka s útočníkem Přestavlk kopala penalta, kterou hosté proměnili a zdramatizovali tak utkání. A protože chvíli před koncem ve stoprocentni šanci minul branku sám před brankářem Patrik Kopecký, museli se domácí obávat o své vítězství až do závěrečného hvizdu.

 

Reportáž z: sokolmarsovice.cz



Ohlasy k zápasu



Sokol Přestavlky
Jaroslav Tauer, trenér Přestavlk: "Stále nás trápí nepochopitelné absence. Nejen vinou zranění přicházíme o spoustu hráčů. V utkání jsme se sahali po bodu a možná si ho i zasloužili. Několikrát nás podržel brankář."



Sestavy


Maršovice
M. Kočí [-] - D. Jamrich [-] , P. Žížala [-] , J. Břicháček [-] , R. Unger [-] , J. Jindra [-] , P. Šach [-] , T. Bláža [-] , J. Řezníček [-] , P. Kopecký [-] , M. Hašek [-]


Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKLENIČKA Martin - SHAPOVAL Serhyi, DRNEC Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:10
Výhra domácích