1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

21.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchotovy Janovice na nerovném terénu uhrály s Týncem remízu


Branky


4

Týnec, potýkající se na jaře s absencemi, už byl téměř kompletní. Tentokrát zajížděl na hřiště Vrchotových Janovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli při hře z kopce domácí

Už ze začátku se hrálo velmi tvrdé a soubojové utkání. Domácí nedovolenými zákroky zastavili Tušku a Horkého. Po souboji se jen se štěstím nezranil týnecký Šejstal, který padal na betonovou konstrukci tribuny. Vrchotovy Janovice na vlastím hřišti spoléhaly hlavně na dlouhé míče, které prodlužovaly do křídelních prostorů. Zřejmá byla též nerovnost herního povrchu, která dávala v první půli výhodu domácím. Hosté se snažili spíše o kombinační hru po zemi, jelikož jejich dlouhé míče na Vojtěcha Vavreka byly příliš prudké. Týnečtí se dostávali do šancí více, ale podařilo se jim jen trefit brankovou konstrukci. Domácí začali hrozit z centrů za obranu a po rohovém kopu šli dokonce do vedení, když se prosadil Petr Kocourek.

Srovnání a tlak hostů

Ve druhé půli se týneckým hrálo lépe. Kombinací a průnikovými přihrávkami přehrávali domácí. Jejich zadní řada s přehledem kryla nebezpečí protiútoků. Vrchotovy Janovice hrozily pouze dobře nacvičenými standartkami a z autových vhazování. Hostům se podařilo srovnat, když se trefil Jakub Vavrek po centru Karla Lauricha. Příležitost měl i Oldřich Stejskal, ale z úhlu nastřelil pouze domácího brankáře Čížka, který stačil zareagovat. Z následného závaru před brankou gól nepadl. Domácí se na defenzivu soustředili i nadále, a tak zápas skončil nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Týnec
Jakub Horký, trenér a hráč A-týmu: "Bod je zklamání. Domácí hráli taktiku co nejdelších balonů za obranu, což jim první poločas vycházelo. My, jelikož jsme hráli první polocas do kopce, tak jsme se jejich hře přizpůsobili. Bohužel jsme dostali gól z rohu a po naši pěkné akci jsme trefili tyč. Druhý poločas, který jsme hráli z kopce, se domácí prakticky nedostali za půlku a náš tlak se pořad zvyšoval. Pomohli nám i střídající hráči a dobrý výkon Lauricha, který pěkné nacentroval na gól J. Vavrekovi. Po vyrovnání jsme se tlačili na vítězství, které mohlo a i mělo přijít, ale naše klasické neproměňování šancí nás opět stálo 3 body. Ale z hřiště, kde by se spíš měl jezdit sjezd na lyžích, bod bereme a snad nám v konečně tabulce pomůže."



Sestavy


Vrch.Janovice
J. Čížek [-] - P. Kocourek [-] (53. M. Střihavka [-] ) , P. Němec [-] , M. Havlín [-] , D. Čedík [-] , J. Dvořák [-] (81. M. Prégr [-] ) , T. Kubíček [-] (72. P. Szekér [-] ) , F. Hlaváček [-] , P. Dvořák [-] , R. Hrdlovič [-] , J. Trojan [-]

FK Týnec
J. Oršl [-] - D. Šejstal [-] , J. Šifra [-] , F. Tuška [-] (46. J. Stibůrek [-] ) , J. Linhart [-] , K. Laurich [-] , J. Jordan [-] (60. O. Stejskal [-] ) , J. Horký [-] (72. O. Vrabec [-] ) , V. Vavrek [-] (60. J. Vavrek [-] ) , M. Povolný [-] , Š. Petrášek [-]

ŽK: 82. P. Němec - 87. J. Vavrek .
Hráči zápasu: J. Čížek - K. Laurich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEREBA Daniel - ŽYDYK Jura, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:10
Výhra hostů

Tip experta: výhra domácích