Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespecké béčko v Olbramovicích neuspělo, zápas rozhodl 2. poločas


Branky


4

Nespeky, vezoucí se na vítězné vlně, si chtěly dobrou formu přenést i do zápasu proti lídrovi tabulky. Olbramovice ale v této sezoně zatím nikdo neporazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních 45 minutách gól diváci neviděli

Po úvodní zahřívací desetiminutovce ohrozil branku hostí Miroslav Štěpánek, když v dobré pozici těsně minul. Hosté odpověděli rychlým protiútokem, když Olbramovice podržel výborným zákrokem Denis Dvořák. Pak už měli šance jenom domácí, když z několika nadějných pozic netrefili bránu nebo jejich šance vychytal brankář hostí. Těsně před poločasem byl vyloučen hráč hostí Jaroslav Myslivec po druhé žluté kartě za faul na unikajícího Štěpánka.

Olbramovice využily domácího prostředí a došly si za vítězstvím

Druhý poločas byl ve znamení tlaku domácích. Hosté podnikali i v deseti hráčích nebezpečné protiútoky. Po rohu a následné skrumáži poslal Olbramovice do vedení Štěpán Brejla, na což hosté odpověděli šťastnou střelou Vojkůvky. Míč po odrazu od břevna a tyče skončil v brance domácích. Několik dalších olbramovických pokusů zlikvidoval brankář Židlík nebo je kryli nespečtí hráči na brankové čáře. Ujala se až střela Štěpánka po přihrávce Petra Horáka. Skóre pak navýšili Dominik Prégr a po úniku hostující obraně i Horák. Za hosty ještě v závěru snížil na zadní tyči osamocený Vojkůvka po nedůslednosti obrany domácích. 17 zápasů mají za sebou a Olbramovice stále nepocítily hořkost porážky.


Ohlasy k zápasu


Olbramovice
Miroslav Kaprálek, trenér Olbramovic: "Jsem rád, že jsme utkání zvládli, protože hosté jsou důrazným a v ofenzivě velice silným týmem, což dokazovali i ve hře v oslabení. Škoda, že jsme i přes řadu šancí jsme nedokázali skórovat už v první půli, když jsme byli v zakončení nepřesní nebo hosty podržel výborně chytající brankář. Ve druhém poločase jsme konečně zpřesnili koncovku, a po pěkných akcích jsme utkání rozhodli. Potěšilo mě, že jsme si v obou poločasech vytvořili množství šancí, ale na jejich proměňování musíme ještě zapracovat."

TJ Sokol Nespeky B
Petr Novotný, trenér Nespek B: "První poločas byl vyrovnaný, bohužel těsně před koncem byl vyloučen náš hráč po dvou žlutých kartách. I ve druhém poločase jsme i v deseti podali velice dobrý výkon , ale ke konci nám už docházely síly a domácí toho využili. Hráčům jsem poděkoval za statečný výkon podložený bojovností a nasazením."



Sestavy


Olbramovice
D. Dvořák [-] - P. Drábek [-] , F. Mejdrech [-] (50. P. Horák [-] ) , M. Štěpánek [-] (85. P. Rudolský [-] ) , Š. Brejla [-] , D. Brejla [-] , J. Kramný [-] , K. Košař [-] , P. Vyskočil [-] , M. Vácha [-] (80. D. Prégr [-] ) , J. Rosol [-]

TJ Sokol Nespeky B
D. Židlík [-] - J. Myslivec [-] , M. Pohořelý [-] (67. J. Myslivec [-] ) , V. Sysel [-] , L. Rublič [-] , D. Grossmann [-] (46. O. Sosnovec [-] ) , M. Klauz [-] , R. Vojkůvka [-] , M. Tyrner [-] , O. Matyášek [-] , D. Vošický [-]

ŽK: 14. J. Myslivec , 90. O. Sosnovec . ČK: 41. J. Myslivec .
Hráči zápasu: P. Horák - R. Vojkůvka , D. Židlík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hocek Josef - BERENDA Karel, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:09
Výhra domácích

Tip experta: remíza